Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Puerto de la Cruz
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 207)
Filtruj recenzje
1 208 wyniki
Oceny podróżnych
649
342
134
56
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
649
342
134
56
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 208 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Amiga i Amigos:) Hotel Eden jest tylko jeden:) Hotel jest ogromny i bardzo przestronny. Pokoje są czyste i pachnące. Jedzenie bardzo smaczne w domu gotować tak zaczne:) Obsulga profesjonalna i muy simpatica a recepcji Laura chica:) Pani Irina mówi we wszystkich językach świata ona dosłownie wymiata. Z kierowcą Alejandro bezpiecznie smiagsz przez miasto. Najlepszy hotel na świecie lepszego nie znajdziecie; ))

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, AgniechaWojciech
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Droga Agniecha Wojciech.

Dziękuję bardzo za napisanie tak pozytywnej recenzji.

Doceniamy to, że mamy takich klientów jak ty,
Cieszymy się, że podoba Ci się nasz kompleks i nasz personel, przekażemy Twoje gratulacje.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz na Teneryfę.

Z wyrazami szacunku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Wakacje w hotelu Eden to strzał w dziesiątkę. Szczerze mówiąc do niczego nie mogę się przyczepić, przepyszne jedzenie , duuuuzy wybór , każdy na pewno znajdzie coś dla siebie !!! Pokoje czyste , codziennie sprzątane , wymieniane ręczniki . Panie sprzątaczki bardzo miłe. Oczywiście jak każdy tutaj , muszę wspomnieć o przemiłej Panie Irinie , która potrafi chyba wszystkie języki świata Bardzo pomocna, uśmiechnięta, super kobieta ! Oraz śliczna Pani Laura, również bardzo pomocna, miła ,usmiechnieta. Jeśli chodzi o okolice ,jest pięknie , nie daleko do centrum miasta, plaży , ale naprawdę mega górki ,więc starszym osobom może być troszkę ciężej , ale co godzinę przystojny Pan Alejandro rozwozi ludzi do centrum bezpłatnym busem w hotelu można zakupić ciekawe wycieczki w dobrych cenach , polecam wycieczkę na piękną wyspę La Gomera. Dużo by pisać o plusach tego hotelu i okolicy , naprawdę polecam tu przyjechać i samemu sprawdzić !!!! Nie mam żadnych zastrzeżeń .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Ula S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowni Pani Ula S,

Dziękuję bardzo za wspaniały komentarz na temat naszej siedziby i usług, a w szczególności na temat pracowników.

Przekażemy Twoje wyrazy uznania Laure

Cieszymy się, że pobyt u nas był dla Państwa przyjemnością.

W nadziei na powitanie Państwa w naszym kompleksie przy kolejnej wizycie na Teneryfie, serdecznie pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu na recepcji pracuje przemiła Pani Irina, która mówi aż w 13 językach, w tym również po polsku! ;) z hotelu jest wszędzie blisko, a co godzinę jeździ autobus, który zawozi nas za darmo do centrum i z powrotem ;) jedzenie przepyszne, codziennie coś innego ;) polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Ania S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Droga Ania S,

Bardzo dziękuję za doskonały przegląd naszego zakładu, a w szczególności naszego personelu, do którego wyślemy słowa pochwały, pokój, czystość i jedzenie. Zawsze cieszymy się, że nasi goście czuli się u nas jak w domu.

Z niecierpliwością czekamy na Państwa wizytę w najbliższej przyszłości, pozostajemy do Państwa dyspozycji z serdecznymi pozdrowieniami.

PARK WAKACYJNY EDEN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Od samego wejścia do hotelu wita gości Pani Irina, która mówi w wielu językach, również po polsku, doradza w codziennych sprawach gości, można w recepcji wykupić rożnego rodzaju wycieczki po wyspie, uzyskać pomoc i wskazówki w każdej sprawie. Co godzinę jeździ darmowy bus z hotelu do centrum i z powrotem. Obsługa bardzo miła, panie pokojowe codziennie sprzątają, kelnerzy uprzejmi, wszyscy uśmiechnięci i przyjaźnie nastawieni. Jedzenie po prostu przepyszne i różnorodne! Nie wieje nudą :) nawet jest grillowanie pod chmurką na tarasie jadalni :-) na pewno kiedyś tutaj zawitam podczas pobytu w Puerto de la Cruz :-) Polecam wizytę w tym piękny hotelu.

P.S Marian tu jest tak jakby luksusowo !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, bartosz89999
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Drogi Bartoszu.
Dziękuję bardzo za napisanie tak pozytywnej recenzji.
Doceniamy to, że mamy takich klientów jak ty,
Cieszymy się, że podoba Ci się nasz kompleks i nasz personel, przekażemy Twoje gratulacje.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz na Teneryfę.
Z wyrazami szacunku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek. Ciekawa i nieco wymagająca trasa piesza do centrum miasta i na plażę. Dogodna lokalizacja na wycieczki fakultatywne szczególnie północną część Teneryfy- np. Loro Park, Masca, Anaga. Smaczna kuchnia, duży wybór dań, tematyczne kolacje. Miła, pomocna obsługa.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Rafał Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Drodzy Rafał Ł,
Dziękuję bardzo za pozytywne komentarze na Tripadvisor.
Miło jest przeczytać, że dobrze się tu bawiłeś. Naprawdę doceniamy twoje komplementy za nasze mieszkanie, śniadanie, ogród i personel. Bardzo satysfakcjonujące jest również to, jak nasza ciężka praca przynosi efekty. Mamy nadzieję, że wrócisz, by spędzić kolejne dobre wakacje.

Z pozdrowieniami, Parque Vacacional Eden.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji