Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Puerto de la Cruz
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 208)
Filtruj recenzje
1 208 wyniki
Oceny podróżnych
649
342
134
56
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
649
342
134
56
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 1 208 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Spędziliśmy tutaj miłe 2 tygodnie. Hotel z pięknym widokiem na okolicę około 10 minut spacerem od centrum miasta i miejskiej plaży. Pokoje rodzinne bardzo przestrzenne z aneksem kuchennym i dużym balkonem. Bardzo miła i zawsze uśmiechnięta obsługa kelnerska w restauracji. Duży wybór serwowanych dań, tematyczne kolacje, np. bufet serowy, rybny, kuchnia japońska, dania z grilla oraz wiele potraw lokalnych.
Pomocna obsługa recepcji, bez problemu można dokonać rezerwacji wycieczek fakultatywnych. Duży parking do dyspozycji gości, jest miejsce na zaparkowanie wypożyczonego samochodu.
Dobra lokalizacja hotelu na zwiedzanie nie tylko północnej części Teneryfy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowna pani Monika Ł ,

Dziękuję bardzo za poświęcony nam czas.

Przywiązujemy dużą wagę do Państwa opinii i cieszymy się, że spodobała się Państwu tak bardzo!

Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie i życzymy Państwu wszystkiego najlepszego do czasu ponownego spotkania.

Wiele pozdrowień,

Iryna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Spędziliśmy w tym hotelu drugą połowę lipca, był to nasz już 6-ty wyjazd (wylot) na Wyspy Kanaryjskie. Pierwsze wrażenie to Pani Iryna, która zajmuje się Public Relations i całkiem dobrze mówi po polsku, jeszcze lepiej po rosyjsku (bo Rosjanka z pochodzenia), a przyjęła nas bardzo serdecznie i zakwaterowała zgodnie z życzeniem - na jednym z wyższych pięter i z widokiem na ocean. Jeszcze raz dziękuję Pani! (Mam nadzieję, że czekoladki na pożegnanie dotarły...) Na podkreślenie zasługuje fakt, że nie spotkaliśmy się tu z jakimś podziałem na lepszych i gorszych gości - Niemiec, Polak, Czech, czy Brytyjczyk byli jednakowo uprzejmie traktowani i obsługiwani, a zdarzało się to tu i ówdzie w innych hotelach. Jedzenie typowo hotelowe, charakterystyczne dla tego regionu - bigosu czy pierogów nie ma co się spodziewać. Kelnerzy w restauracji to mistrzowie świata w swoim fachu - uśmiechnięci, życzliwi, gotowi na spełnienie każdego zamówienia. W hotelu jest bardzo czysto, a panie sprzątaczki codziennie, dyskretnie (jak widzą, że goście wyszli na dłużej) posprzątają pokój. W recepcji można wypożyczyć samochód za cenę prawie o połowę niższą niż w "Orlando Rent a Car", czy "Cicar" - warto o tym wiedzieć i nie przepłacać bez potrzeby. Z hotelu co godzinę jeździ bezpłatny bus, który dowozi chętnych do galerii handlowej w centrum miasta. Można też na piechotę - to jakieś 15 minut, ale gorzej z powrotem, bo jest mocno pod górę :) Są 3 baseny (jeden był akurat w remoncie). Basen i taras na dachu są tylko dla hmmm... - elity. Kto poszuka w Internecie, będzie wiedział o co chodzi. Żeby być tą "elitą" wystarczy poprosić w recepcji o aktywowanie swojej karty. Jedynym mankamentem jest bardzo słaby Internet, w lobby bezpłatny, a w pokoju 3 Euro za dobę. W Polsce mieliśmy taki chyba ze 20 lat temu. Nie przekonują mnie tłumaczenia, że górzysty teren, brak zasięgu itd., bo w ramach roamingu międzynarodowego na komórce od Vodafone.es miałem normalne LTE, które pozwalało na spokojne przeglądanie stron i słuchanie polskiego radia przez 2 tygodnie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Dobrze jest zawczasu wysłać e-maila z prośbą o przygotowanie pokoju z widokiem na ocean, ogród czy miasto.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, LesioW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Drogi LesioW,

Bardzo dziękuję za doskonały przegląd naszego zakładu, a w szczególności naszego personelu, do którego wyślemy słowa pochwały, pokój, czystość i jedzenie. Zawsze cieszymy się, że nasi goście czuli się u nas jak w domu.

Z niecierpliwością czekamy na Państwa wizytę w najbliższej przyszłości, pozostajemy do Państwa dyspozycji z serdecznymi pozdrowieniami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Bardzo udane wakacje, polecam wszystkim. Hotel czysty zadbany, jedzenie smaczne, obsługa bardzo miła i zawsze pomocna szczególnie Pani Iryna. Piękny ogród dookoła hotelu. Wszystko załatwić można w recepcji bilety do loro parku na teide, wypożyczalnia samochodu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Iwona D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowni Pani Iwona D ,

Dziękuję bardzo za wspaniały komentarz na temat naszej siedziby i usług, a w szczególności na temat pracowników.

Przekażemy Twoje wyrazy uznania Iryne

Cieszymy się, że pobyt u nas był dla Państwa przyjemnością.

W nadziei na powitanie Państwa w naszym kompleksie przy kolejnej wizycie na Teneryfie,
Serdecznie pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Bardzo czysty Hotel I basen. Wieczorami organizowane sa wystepy muzyczne wiec nie mozna sie nudzic. Jedzenie jest dobre. Przemila I profesjonalna obsluga. Animacje dla dzieci, piekna przestrzen dookola hotelu, duzo zieleni. Darmowy transfer do centrum miasta I do wiekszosci atrakcji w okolicy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Gabriel s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Szanowny pane Gabriel s,

Dziękuję bardzo za poświęcony nam czas.

Przywiązujemy dużą wagę do Państwa opinii i cieszymy się, że spodobała się Państwu tak bardzo!

Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie i życzymy Państwu wszystkiego najlepszego do czasu ponownego spotkania.

Wiele pozdrowień,

Iryna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Bardzo miła i profesjonalna obsługa , zarówno na recepcji jak i w restauracji. Nie było problemu z porozumiewaniem się- na recepcji Pani mowi po polsku , bardzo miła i pomocna :) z hotelu jest transfer na wiele atrakcji w okolicy. Blisko centrum , darmowy bus do centrum spod hotelu aż do wieczora ale jeżdżą też taksówki w bardzo przystępnej cenie 24 /h. Basen i pokoje bardzo czyste.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, izabela p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iryna T, Director de Relaciones Públicas, Parque Vacacional EdenOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Droga Pani Izabela,

Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo za doskonałą recenzję naszej placówki, zwłaszcza o naszych pracowników, sprzątanie, żywność, ogród, itp. Cieszymy się, że bardzo się cieszymy, że spędziliście u nas swoje wakacje.

Z niecierpliwością czekamy na ponowne powitanie Państwa w naszym obiekcie

Serdeczne pozdrowienia,

PARQUE VACACIONAL EDEN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji