Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 417)
Filtruj recenzje
3 417 wyniki
Oceny podróżnych
880
1 251
762
314
210
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
880
1 251
762
314
210
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 3 417 recenzji
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Hotel jest wspaniały, pod względem czystości, zaangażowania personelu(klima, sprzątanie, przemiła obsługa). Jedzonko smaczne i urozmaicone. Dostępny basen i rozrywka. Blisko do plaży. Dogodna baza do wypadów.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Be Live Hotels
Dziękujemy, lilianna3646
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles_Be_Live, Gerente, Be Live Adults Only TenerifeOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowny Lilianna,

W pierwszej kolejnosci dziekujemy serdecznie za wybor naszego hotelu Be Live Adults Only Tenerife na czas Panstwa urlopu oraz za pozostawiony komentarz.

Jest nam niezmiernie milo uslyszec, ze Panstwa wypoczynek byl udany. Naszym glownym celem jest zapewnienie gosciom przyjemngo pobytu, zatem cieszymy sie, ze osiagnelismy sukces.

Zapraszamy serdecznie!

Jordi Simó
Dyrekcja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Przed rezerwacją tego hotelu, przy czytaniu opinii na jego temat zwróciłem uwagę na dużo narzekań na monotonne jedzenie. Zaskoczyłem się pozytywnie, bo jedzenia na śniadanie, lunch i kolacje jest bardzo dużo. Codziennie przynajmniej kilka z dań każdego posiłku jest zmienionych, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Sery, mięsa, sałatki, typowe dania hiszpańskie, sosy, owoce, desery. Poza jedzeniem warto podkreślić lokalizację. Do centrum miasta max 10 minut spacerkiem, do supermarketu 5 minut, tak samo do najbliższej plaży, dużo lepszej od tej w centrum. Pokoje sprzątane codziennie, wyposażone standardowo, bez większej rewelacji ale łóżko wygodne, dla pary podwójne a nie złączone z dwóch pojedynczych. Obsługa miła i pomocna, jedynie przy zamawianiu na barze warto powoli i niektórym kilka razy powtórzyć zamówienie bo niektórzy nie do końca rozumieją

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Be Live Hotels
Dziękujemy, gsat2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles_Be_Live, Gerente, Be Live Adults Only TenerifeOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019

Szanowna Gosc,

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Państwa opinię na portalu TripAdvisor. Cieszymy się, że Państwa pobyt w Hotelu Be Live Adults Only Tenerife się udał.

Miło będzie nam gościć Państwa ponownie w niedalekiej przyszłości.

Z poważaniem,

Jordi Simó
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Witam
Hotel moze nie najnowszy ale bardzo porzadny standard. W pokoju klima - dosyc wydajna , tv sat , lodowka bezplatna, wygodne lozka . Ja mialem balkon z widokiem na ocean i wulkan Teide. Bardzo czysto w pokoju i lazience - dobre sprzataczki . Ja mialem wersje HB - czyli sniadanie i obiadokolacje.Mozna bylo rano zglosic w recepcji i zamienic kolacje na lunch. Wyzywienie dobre - szczegolnie kolacje- duzy wybor ryb , pizze , miesa , kolacje tematyczne, duzo deserow , lody i owoce - do kolacji i na sniadaniu. Nie korzystalem z animacji ani basenu- plaza pod nosem ok. 200m. Wieczorami muzyka na zywo plus tance. Hotel dla osob powyzej 16 lat. Jedna rzecz mnie denerwowala to lampa na balkonie- ktora byla zapalana centralnie ok godziny 21 a gaszona ok 24.00.Dobra obsluga na recepcji oraz na stolowce. W cenie byl tez internet wifi w pokojach- do wyboru bezplatny i platny. Ja korzystalem z bezplatnego i bylo ok. Hotel moge polecic i plazowicza i osoba ktore chca cos zwiedzic - ja wycieczki organizowalem sam , ale w hotelu jest biuro - ktore ma dobre ceny i promocje.Moj pobyt trwal dwa tygodnie od 04 -18.07.2019

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Tomasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles_Be_Live, Gerente, Be Live Adults Only TenerifeOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Szanowny Tomasz,

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Państwa opinię na portalu TripAdvisor.
Doceniamy Państwa pozytywne komentarze odnośnie do personelu i jedzenia. Cieszymy się, że Państwa pobyt w Hotelu Be Live Adults Only Tenerife się udał.

Miło będzie nam gościć Państwa ponownie w niedalekiej przyszłości.

Z poważaniem,

Jordi Simó
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

PLUSY:
1. pokój 1003 Wersja Adults Club miał bardzo dobry materac w łóżku, widok na ocean Ale musimy pamiętać że to widok przez budynki)-mimo wszystko ładny.
2. Pokój dobrze sprzątany.
3. Jedzenie tu mam dylemat bo nawet było co wybrać Ale wszystko fatalnie doprawione.
4. Pokój dobrze wyposażony w lodówkę i ekspres do kawy Ale tu moje zdziwienie bo lodówka wyposażona w 1 piwo alkoholowe, 1 bezalkoholowe, 2 soczki, 1 cola, 1 fanta, 2 wody i w tej najlepszej wersji Adults club nie uzupełniana! Do tego jest ekspres kapsułkowy na start 4 kapsułki i tu znowu nie uzupełniany!
5. Dość blisko plaży z z piaskiem (oczywiście buty niezbedne).
6. Muzyka na żywo każdego wieczoru (poziom różny Ale jest na żywo)
7. W wydzielonej części przy basenie fajne łóżka ale tylko 3.
MINUSY:
1. Absolutnie nie warto dopłacacać do wersji Adults Club. Za tak dużą opłatę dostajemy:
-pokój na wyższym piętrze (to akurat bardzo dobre)
-szlafrok i kapcie
-ten sam stolik-zarezerwowany na posiłki w wydzielonej części stołówki (celowo piszę stołówki bo w żaden sposób nie przypomina restauracji) - niestety w takiej dobudówce gdzie jest gorąco i bardzo brzydko
-dostęp do kilku "lepszych" alkoholi z naciskiem na troszkę lepszych
-wydzielony kawałek z leżakami na przy basenie Ale pozostali goście jak przyjdą wcześniej to i tak zabiorą np parasol czy króliczek do strefy dla wszystkich.
2. Brak serwisu, nawet przy Adults club stoisz ciągle w kolejce od rana do wieczora żeby napić się drinka, wody czy czego kolwiek. Najlepiej kupić tylko ze śniadaniem bo wtedy w hotelu płacąc na bieżąco dostajesz obsługę kelnerską i poważnie Cię traktują. Ponadto w restauracjach poza hotelem jest tanio i smacznie. Jest też dużo sklepów gdzie można zrobić zakupy w niskich cenach. Jestm zdziwiona niskimi cenami- dużo taniej jak na południu Teneryfy.
3. Obsługa kelnerska bardzo słaba. Dosłownie kilka osób z uśmiechem A reszta jakby pracowała za karę. Wszyscy powinni brać przykład z sympatycznej Pani z baru przy basenie i młodego barmana z lobby baru. Reszta no cóż pozostawia wiele do życzenia.
4. Najgorszy Pan to George robiący omlety i naleśniki na śniadanie. Zawsze robiący sztuczny tłok. Ma duże płyty do robienia okrętów i naleśników Ale robi omlety pojedynczo. Tu warto podkreślić że nie podsmażam warzyw i szynki tylko wrzuca je surowe na podsmażone jajko i już więc całe smażenie omleta zajmuje mu może 2 minuty Ale w czasie miedzy kazdym omletem zawsze robi coś innego np idzie do kuchni po pomidory po czym oddzielnie (widząc że nie ma też szynki) idzie po szynkę. Kuchnia jest 2 kroki od stanowiska Ale zajmuje mu to kilka minut. 1 raz zdarzyło się że była Pani do smażenia i cud nie było żadnej kolejki- wszystko na bieżąco! Pozdrawiam serdecznie tą Panią niestety nie zapamiętałam imienia.
5. Rzecz całkowicie nie do wybaczenia to brudne naczynia. Przynajmniej kilkanaście razy trafiłam na brudny talerz, kubek czy miseczkę. Dla mnie to całkowicie dyskryminuje 4 *! Niestety co chwilę było widać osoby odsawiajace brudne naczynia.
6. Hotel bardzo stary, wiszące na wieszchu kable elektryczne (właśnie w tej Clubowej części stołówki) i zalany sufit to standard.
7. Bardzo brudne kanapy i fotele przy lobby barze.
8. Brak ręczników papierowych w toaletach.
9. Sprzęt zewnętrzny typu bilard, ślizgi i ping-pong bardzo zdezelowane.

Podsumowując hotel dobrze zlokalizowany, w miarę blisko plaży, do centrum spacerkiem około 20 min, blisko Loro Parku (koniecznie odwiedźcie ten park), blisko sklepów. Szczerze nie polecam wersji Adults Club. Jeśli ten hotel to tylko ze śniadaniem i tylko pietra górne bo inaczej będziecie mieli widok na budynek. Pięter jest 12. Dużo też się pisze w innych recenzjach że są tylko starsi ludzi, tego nie potwierdzam jak my byliśmy to w tym hotelu przedział przeważający to około 25-50 lat.
13. BARDZO ZIMNY basen. Przez 10 dni 1 dzień dało się kąpać.

W hotelu animacja w ciągu dnia praktycznie nie istnieje ( tym bardziej przykro bo animatorką była w tym czasie Polka). A więc o 11 jest coś w rodzaju rozciągania a o 12 niby ćwiczenia w wodzie. Pani Asiu zalecam większe zaangażowanie w pracę! Natomiast bardzo miłym zaskoczeniem był Pan Arek - rezydent z TUI. Ostatnio mieliśmy kilka razy złe doświadczenia z prezydentami z TUI Ale Pan Arek bardzo zaangażowany w to abyśmy fajnie spędzili czas. Panie Arku bardzo dziękujemy. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Tu dodam że koniecznie należy na wyspie zobaczyć wulkan Teide i Loro Park. Jeśli chodzi o Loro Park polecam wersję Diamont za 89 euro. Naprawdę warto skosztować w luksusowej restauracji z cudownym widokiem sezonowanej wołowiny. Nie będziecie żałowali!
Po tej stronie wyspy dużo zimniej niż na południu. Nie męcząca pogoda Ale basen nawet latem powinni podgrzewać.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na wyższym piętrze lepszy.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, sylwia-lazar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles_Be_Live, Gerente, Be Live Adults Only TenerifeOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Szanowna Sylwia-lazar,

W pierwszej kolejności chcielibyśmy podziękować za wybór naszego hotelu na czas Pani wakacji i za czas poświęcony na napisanie komentarza.

Jako że satysfakcja gości jest naszym głównym celem, jest nam niezmiernie przykro, że nie sprostaliśmy do końca pani oczekiwaniom.

Niemniej jednak, podkreślamy ze każdy rodzaj krytyki traktujemy jako drogowskaz i zapewniamy że weźniemy pod uwagę Pani slowa aby ulepszyc nasz serwis.

Ponadto, dziękujemy za wyróżnienie pozytywnych stron naszego hotelu, takich jak restuarant i wygląd hotelu.

Jednocześnie, mamy nadzieję że otrzymamy od Pani jeszcze jedną szansę aby udowodnić nasze zmiany na lepsze.

Z poważaniem,

Jordi Simó
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Super hotel. Pięknie położony - blisko do morza oraz centrum miejscowości. Jedzenie pyszne i urozmaicone. Miła obsługa, pokoje sprzątane codziennie. Pogoda fantastyczna, chociaż często niebo bywa zachmurzone. Polecam na 100. Jeszcze tu przyjedziemy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Czyste, przytulne.
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, waldemarxxx123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles_Be_Live, Gerente, Be Live Adults Only TenerifeOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019

Szanowna Waldemar,

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Państwa opinię na portalu TripAdvisor. Cieszymy się, że Państwa pobyt w Hotelu Be Live Adults Only Tenerife się udał.

Miło będzie nam gościć Państwa ponownie w niedalekiej przyszłości.

Z poważaniem,

Jordi Simó
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji