Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Puerto de la Cruz
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Plażowanie podczas wizyty w Puerto de la Cruz

Plaża w sumie nie robi jakiegoś ogromnego wrażenia, jest jak każda inna, ciemny piasek, są... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019
martyna_jarosz97
,
Rybnik, Polska
z urządzeń przenośnych
Roślinność przy plaży

Sama plaża nie robi dużego wrażenia, ale za to piękne i różnorodne są drzewa i krzewy ja otaczające... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019
pielrower
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 607)
  
Recenzje (2 607)
Filtruj recenzje
2 607 wyniki
Oceny podróżnych
1 039
1 088
365
85
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 039
1 088
365
85
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 607 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Plaża w sumie nie robi jakiegoś ogromnego wrażenia, jest jak każda inna, ciemny piasek, są restauracje wokół, jakieś sklepy, można się rozłożyć na skałach - są specjalne schodki prowadzące na te skały, są duże fale i to może być atrakcja. Naprawdę fale są dość spore, także jak ktoś nie radzi sobie w wodzie to nie zapuszczać się głęboko... niedaleko tej plaży ciągnie się taka droga i są piękne punkty widokowe oznaczone na mapie :) także warto tam przyjść i pooglądać

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, martyna_jarosz97
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Nic szczególnego tam nie zauważyłem. Może ładnie wygląda tylko na zdjęciach... Czarny piasek, brudne, obskurne toalety.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, LesioW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Sama plaża nie robi dużego wrażenia, ale za to piękne i różnorodne są drzewa i krzewy ja otaczające - polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, pielrower
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Fajna plaża z czarnym piaskiem który robi jej specyficzny charakter blisko od centrum, czysta, warta zobaczenia, blisko Loro Parku

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, krzylosik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Plaża ładna z czarnym piaskiem. Zadbana i czysta.Dość szeroka. Przy plaży bary. Bardzo ładne widoki.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, Irenka22
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji