Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:30 - 16:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Postapokaliptyczne widoki

Niespotykany krajobraz jak na park narodowy. Cześć trasy - ta najbardziej nie bezpieczna zwiedzana... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 września 2020
mi8765
,
Kraków, Polska
NIEZIEMSKIE WIDOKI

Dla zwiedzających udostępniona do zwiedzania jest tylko niewielka część Parku, którą możemy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 lipca 2020
Przemek_K_premo18
,
Siedlce, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (18 519)
  
Recenzje (18 519)
Filtruj recenzje
18 519 wyniki
Oceny podróżnych
12 338
4 672
1 027
258
224
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
12 338
4 672
1 027
258
224
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 18 519 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawdę warto zobaczyć ten wspaniały park narodowy. Można się dużo dowiedzieć z ciekawych eksperymentów, zjeść kurczaka grilowanego na kraterze wulkanu, oraz kupić pamiątki.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, podrozetravel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Must see. Nie ma zwiedzenia Lanzy bez odwiedzenia Timanfaya. Bilet łączony jest bardzo korzystny. Podróż autokarem fajna polecam siedzieć po prawej stronie autokaru więcej atrakcji po tej stronie. Nie ma audio po polsku . Na szczycie pokazy z ogniem . Mega mega

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, karinak431
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Nie pozna się Lanzarote bez spędzenia paru godzin w parku. Koniecznie trzeba przyjechać rano, później gigantyczne kolejki. Pokaz temperatury pod powierzchnią robi wrażenie na najmłodszych. Dla mnie wartością były krajobrazy, przejazd po wulkanicznym krajobrazie.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 2019i20
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Obowiązkowy punkt na mapie do zwiedzania Lanzarote. Nigdzie nie zobaczy się takich krajobrazów jak tutaj. Coś niesamowitego i jednocześnie pięknego

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Maciek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019

jest wiele ciekawszych miejsc na wyspie. No i ta kolejka by wjechać na teren parku narodowego
Robi wrażenie "grill" czyli miejsce zgdzie z wnętrza ziemi dalej wydobywa się diabelskie ciepełko...

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, selectlashes
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji