Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Niesamowite przeżycie

Wspaniałe miejsce w pobliżu miejscowości Costa Calma, gdzie można obcować z obłędną przyrodą i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
Beata_Olszak_1973
,
Warszawa, Polska
Miejsce warte odwiedzenia :)

Była to moja pierwsza wizyta w parku zoo i muszę przyznać że pobyt tam był wart swojej ceny. Nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Marcin077
,
Leeds, Wielka Brytania
Przeczytaj wszystkie recenzje (5 910)
  
Recenzje (5 910)
Filtruj recenzje
5 910 wyniki
Oceny podróżnych
3 452
1 733
495
132
98
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 452
1 733
495
132
98
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 5 910 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ogromny park zoologiczny. Wielkim plusem są restauracje umieszczone w parku. Piękne zwierzęta!! Trochę żal mi wielbłądów, które wiozą trzech pasażerów na raz .

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, podrozetravel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko wspaniałe, spacer, okolica, zwierzęta. Polecam wszystkie pokazy. Warto wykupić sobie lemury i lwy morskie:)) Swietny całodniowy wypad!!!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, LilkaS3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Director de Relaciones Públicas, Oasis Wildlife FuerteventuraOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for your recommendations to other visitors. As you said we have many experiences where you can interact with different animals like sea lions and lemurs, or also enjoy the magical adventure of riding a camel or being photographed with different species. We want to improve the access of visitors to the animals living in the park and generate synergies between them with this contacts. We like to celebrate every day nature with our visitors. hope to see you again soon. Best regards from all the Oasis WildLIfe Fuerteventura team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

To nasz drugi pobyt w Oasis Parku. Musze przyznać że ciągle się zmienia i to raczej na korzyść. Przy wejściu kupujemy karmą dla zwierząt bu tutaj można karmić zwierzęta, oczywiście nie wszystkie. Ale dla dzieci karmienie żyraf jest wielka atrakcją. Zwiedzanie trwa naprawdę długo i warto mieć nakrycie głowy, wygodne obuwie i wodę. Oczywiście i wodę i jedzenie i czapeczkę można też zakupić na miejscu. Przyjeżdżamy bezpłatnym autobusem, który ma kilkanaście przystanków przy większych hotelach. Proponuje tym najwcześniejszym, naprawdę zwiedzanie potrwa. W parku organizowane jest kilka pokazów, czyli gady i węże, papugi,ptaki drapieżne, lwy morskie. Trzeba uważać na godziny i przemieszczać się sprawnie aby na wszystko zdążyć. dzieci będą zachwycone a i dorośli nie powinni narzekać Ogromne wrażenie robią też kaktusy. To chyba największa kolekcja jaką widziałem. I na zakończenie jeden minus. Kiedyś lemury można było oglądać i głaskać obecnie wprowadzono niestety dodatkową opłatę.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, maxoratalata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Director de Relaciones Públicas, Oasis Wildlife FuerteventuraOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Visitor, thank you for visiting us! We are glad to hear that you enjoyed your day at our park and feeding our giraffes. At Oasis Park, we want that our visitors, enjoy the nature very close and unique interactions with our animals. We just want you to know, that we are dedicated to protecting species, through various conservation and rescue programs. We hope to see you back around here soon. All the best from the Oasis Park team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Park dość dobrze oznaczony niedaleko od Costa Calma. Można bez problemu znaleźć darmowy przejazd autobusem bądź skorzystać z ofert wycieczek. Bilety online mają ta samą cenę co w kasie. Więc nie ma sensu ich wcześniej kupować. Najlepiej przyjechać tuz przed otwarciem. Polecam safari na wielbłądzie. Zaraz po nim spotkanie z lemurami. Niestety obie przyjemności są dodatkowo płatne. Warto , również odwiedzić pokaz lwów morskich. Dodatkowa atrakcja to całus uwieczniony na fotografi. A przez kogo to już przekonajcie się sami. Na terenie obiektu są trzy restauracje, wiec nie ma obaw o obiad. Najlepsze potrawy czekają Was w restauracji Oasis. Polecam i życzę miłej zabawy.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Motocomtech
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Director de Relaciones Públicas, Oasis Wildlife FuerteventuraOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear visitor, thank you for your comments. Our main mission is the care and welfare of our animals rescued from ilegal traffic or that come to us from seizures . We just want you to know that at Oasis WildLife we are dedicated to protecting our animals through various conservation and rescue programs we develop with other european organizations. In other way, as you mention during your visit you can enjoy the traditional dishes from the island in our Oasis restaurant. We maintain traditions also with the handmade market we have every Sunday at our center. Greetings from the OasisWildLife Fuerteventura team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Obiekt przygotowany doskonale. Przejscia zacienione lecz dużo miejsc na otwartym słońcu. Zabawa z lemurami dla dzieci fajna, szczególnie jeden załatwił potrzebę na bluzę Pani.

Pokaz z gadami i płazami istna bajka. Największe wrażenia wywarły dzikie ptaki stepów, gdy masz orła lub sępa niecały metr przy nogach cze rękach. Polecam pierwsze rzędy do siedzenia.

Pokaz papug dla dzieci wspaniały, gdy opiekunowie sadzają ptaki na głowach.

Wszystkie zwierzęta bardzo blisko. Możliwość karmienia żyraf (dzieciaki uśmiały się z czarnego języka żyraf). Infrastruktura na 10/10. Atrakcyjność 10/10. Przygotowanie 10/10. Jakość pokazów 10/10. Jedyna wada to angielski u animatorów słabo 6/10 ale jakość wizualna i doznania rekompensują te braki. Polecam. Byliśmy z 5, 10 i 12 latkami. Aha. Kuchnia doskonała.
Bartek

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
2  Dziękujemy, Bartosz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Director de Relaciones Públicas, Oasis Wildlife FuerteventuraOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Visitor, thank you for visiting us! We are glad to hear that you enjoyed your day at our park. At Oasis Park, we want that our visitors, enjoy the nature very close and unique interactions with our animals. We just want you to know, that we are dedicated to protecting species, through various conservation and environmental enrichment programs. We hope to see you back around here soon. All the best from the Oasis Park team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji