Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Zoo przy tym doświadczeniu to pestka

Obiekt przygotowany doskonale. Przejscia zacienione lecz dużo miejsc na otwartym słońcu. Zabawa z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
Bartosz Z
z urządzeń przenośnych
Super park

Polecam każdemu kto gości na wyspie. Super miejsce gdzie zwierzęta prawie są razem z ludźmi... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
tino2003
,
Leżajsk
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (5 522)
  
Recenzje (5 522)
Filtruj recenzje
5 522 wyniki
Oceny podróżnych
3 208
1 644
461
123
86
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
3 208
1 644
461
123
86
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 5 522 recenzji
Zrecenzowano: 30 listopada 2018

Za dość wysoką opłatę dostajemy możliwość oglądania zwierzat w wyjtkowych, upalnych i górzystych okolicznościach Fuerteventury. Zwierzęta nie są przesadnie odgrodzone, dochodzi do licznych interakcji a sam projekt parku sprzyja bliskiemu kontaktowi. Rozrywkę zapewniają też "Live"y z lwami morskimi, ptakami drapieżnymi, papugami. Za dodatkową opłatą można "doświadczyć" podróży dromaderem, karmienia lemurów.

Cała atrakcja do obejścia w 4 godziny i to wliczająć "live"y. Polecam Sealions i Birds of prey.
Zorganizowany jest również transport z hoteli i do- i tutaj uwaga- autobus powrotny jest o 16.30 więc nie warto przyjeżdżać kursem o 8.30 bo... będzie nudno już około 14 a to sprzyja wydatkom na gifty, souveniry i jedzenie. Zdecydowanie dla dzieciaków.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, easytospell
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Director de Relaciones Públicas, Oasis Park FuerteventuraOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear visitor, Thank you very much for visiting us and sharing your experience in oasis park. We are glad that you enjoyed the educational exhibition and other services of our facilities. We hope that in the future you will visit Fuerteventura and Oasis Park again.Greetings from the entire Oasis Park team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 listopada 2018

Ciekawe miejsce na wypad z dziećmi - dużo dobrze utrzymanej zieleni, sporo zwierząt. Nie jest to ogród zoologiczny w naszym rozumieniu, raczej park z kilkoma gatunkami zwierząt, jednak na dość jałowej wyspie to atrakcja. Wejście do parku mieliśmy gratis od TUI, inaczej płacenie ponad 100 EUR za całą rodzinę (+ dodatkowe atrakcje) wychodzi drogo.
Raczej na jedną wizytę, da się spokojnie obejrzeć w 3-4 godziny. Transport darmowymi autobusami z kilku lokalizacji na wyspie.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Jacek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Director de Relaciones Públicas, Oasis Park FuerteventuraOdpowiedź udzielona 22 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jacek, is a pleasure to read your experience at Oasis Park. We are pleased to know that I spent a wonderful day enjoying the facilities and getting to know the great family of animals that form Oasis Park.
We inform you that buying park tickets are collaborating with animal welfare and different environmental enrichment projects. We would love to visit again on a future occasion. Greetings from the entire Oasis Park team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Świetny czas spędziliśmy w parku , nasz mały synek był zachwycony , bilety nie były tanie jak dla nas , ale autobus mieliśmy darmowy i przez drogę mogliśmy podziwiać piękne widoki.
Dużo pięknych i cudownych zwierząt , byliśmy rownież na safari z wielbłądami świetna sprawa , szkoda ze za kazdy pokaz i atrakcje trzeba dodatkowo placic bo bilety i tak
Juz maja wysoka jak dla nas cenę.

Ogółem polecam , jest co robić i podziwiać cały dzien , w restauracji pyszne jedzenie , ceny średnie nie za wysokie nie za niskie przejażdżka traktorem po wzgórzach niezapomniana a tylki poobijane

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, KarolinaZ555
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Public Relations Manager, Oasis Park FuerteventuraOdpowiedź udzielona 12 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Karolina, thank you for your visit! We are glad you had such a lovely day with us and enjoyed our educational exhibits. We want you to know that with the price of your ticket to the park, you help contribute to the conservation programs we develop every year and finance the protection and care of the biodiversity that form this refuge. We hope you visit us again in the future. Greetings from the Oasis Park Fuerteventura team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2018

Bezpłatny autobus odebrał nas z hotelu do Oasis park po drodze zwiedziliśmy z autobusu pół wyspy.Sam par zrobił na nas niesamowite wrażenie dużo zwierzat super pokazy karmienie zwierząt i piekny park kaktusów

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
1  Dziękujemy, rafael1227
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Public Relations Manager, Oasis Park FuerteventuraOdpowiedź udzielona 8 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Rafael, thank you for your comment and for visiting us. We are happy to hear about your day at our park. We are glad you enjoyed our cactus garden which is the largest in the Canary Islands. We hope you visit us again and maybe try one of our Experiences. Best regards from the Oasis Park Fuerteventura team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 września 2018 z urządzeń przenośnych

Do Oasis Parku dostaliśmy się bezpłatnym autobusem, spore kolejki do kas, żeby obejrzeć wszystkie pokazy trzeba się trochę spieszyć i ułożyć sobie sensownie plan zwiedzania. Ogólnie dla dzieci rewelacja, extra pokaz lwów morskich i fok. Jest restauracja, ceny takie sobie ale jedzenie w porządku. Nie jest tanio ale myślę, że jak jest się z dziećmi warto przyjechać.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
2  Dziękujemy, Lukasz_apex
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisPark_FTV, Public Relations Manager, Oasis Park FuerteventuraOdpowiedź udzielona 1 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Lukasz, thank you very much for your visit! We are glad to know that you enjoyed the visit and our shows. We work hard for the conservation of the flora and fauna in the largest reserve of nature in the Canary Islands and one of the largest in Europe. We hope to see you again soon. Greetings from the Oasis Park Fuerteventura team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji