Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam jako tubylca!!”

Madras Indian Restaurant
Nr 754 wśród 2 801 Restauracje (Palma de Mallorca)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Resturacja indyjska bez sciemy, polecam w 100%. Wpadajcie obluga uprzejma wielojezyczna I zawsze z usmiechem. Polecam raz jeszcze odwiedzam rozne restauracje ale to w Palma de Mallorca to must be. Pozdrowienia

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 922tomaszd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restaurante_Madras, Director de Relaciones con Clientes, Madras Indian RestaurantOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

¡Hola, Tomasz D!

Nos congratula mucho que haya disfrutado tanto de nuestro servicio, tanto con la comida como con nuestro alegre personal.

Siempre será bienvenido en Madras Indian Restaurant.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (62)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 62 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restaurante_Madras, Director de Relaciones con Clientes, Madras Indian RestaurantOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restaurante_Madras, Director de Relaciones con Clientes, Madras Indian RestaurantOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restaurante_Madras, Director de Relaciones con Clientes, Madras Indian RestaurantOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Restaurante_Madras, Director de Relaciones con Clientes, Madras Indian RestaurantOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Madras Indian Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Palma de Mallorca, Majorka
Palma de Mallorca, Majorka
 
Palma de Mallorca, Majorka
Palma de Mallorca, Majorka
 
Palma de Mallorca, Majorka
Palma de Mallorca, Majorka
 

Byłeś(-aś) w Madras Indian Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem