Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (173)
Filtruj recenzje
173 wyniki
Oceny podróżnych
54
45
24
14
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
54
45
24
14
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 173 recenzji
Zrecenzowano: 26 maja 2019

Pobyt bardzo udany, bardzo miła obsługa, dobre śniadania za przyzwoitą cenę. Hotel schludny, bardzo przyjemnie zrobiony "ogród" na dachu z jacuzzi. Daleko od centrum Palmy, ale za to świetna plaża jest w pobliżu

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Trail05357836726
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2019

Zaciszny i przytulny hotelik, wspaniały taras na dachu z wygodną częścią wypoczynkową i jacuzzi. Nieźle skomunikowany (autobusy) z centrum i lotniskiem, sporo sklepów i przytulnych kafejek, niedaleko urokliwa, kameralna plaża.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Safari42353860094
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 marca 2019

Po przybyciu na miejsce przywitała nas przemiła Pani. Pokój bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Dostaliśmy 3 pokojowy apartament na 4 osoby z tarasem na całą długość. W pokoju bardzo czysto, aneks kuchenny. Codziennie przychodziła pokojowka z nowymi recznikami. Przy hotelu pelno sklepów, do plaży 400m maksymalnie. Dobrze skomunikowane miejsce z centrum Palmy. Gorąco polecam!

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Resort62819893855
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: martinsE4281LF, Management, The LisOdpowiedź udzielona 26 marca 2019

Dziękuję bardzo za pozytywne opinie. Cieszymy się, że cieszyłeś się swoim pobytem w LIS i byłoby miło powitać Cię w LIS podczas każdej przyszłej wizyty w Palma de Mallorca.
Dziękuję Ci!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 grudnia 2018

Jakość do ceny naprawdę ok. Obsługa bardzo mila, śniadanie bez szału, ale też biorąc pod uwagę cenę, było nieźle. Generalnie polecam. Nie oczekujecie luksusów, ale ogólnie było zaskakująco dobrze. Obsługa porozumiewa się w kilku językach.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Navigator32490961456
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Martin S, Manager, The LisOdpowiedź udzielona 13 grudnia 2018

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę pobytu u nas w The LIS.
Zwłaszcza za wskazanie, że miałeś dobry stosunek jakości do ceny.
Z przyjemnością powita Cię z powrotem w The LIS podczas twojej następnej podróży do Palma de Mallorca. Dziękuję Ci!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2018

Pokój zgodny z opisem, z palmą na wyciągnięcie ręki z balkonu, Klimatyzacja, widoki na morze i góry. Basen, jacuzzi na dachu, super komfortowo.Doskonałą przesympatyczna obsługa.Obok komunikacja, tawerny i kafejki na plaży pełne pysznych tapas i palli.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartament na 2 piętrze z salonem-super
Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, enka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji