Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Muzeum Guggenheima w Bilbao
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 20:00
Wyróżnione recenzje
Nowoczesny, przepiękny budynek

Wizytówka Bilbao robi niesamowite wrażenie - ogromna, nowoczesna konstrukcja ze szkła, metalu i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 września 2019
Tomasz O
,
Rybnik, Polska
Majstersztyk architektury

Wyjątkowo ciekawy budynek. Prawdziwa perła nowoczesnej architektury dzięki której miasto żyje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 marca 2019
zaziza
,
Rzeszów, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (16 853)
  
Recenzje (16 853)
Filtruj recenzje
16 853 wyniki
Oceny podróżnych
10 077
4 469
1 591
430
286
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
10 077
4 469
1 591
430
286
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 16 853 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019

Wizytówka Bilbao robi niesamowite wrażenie - ogromna, nowoczesna konstrukcja ze szkła, metalu i kamienia o nieszablonowej bryle wyróżnia się nowoczesnością. Ogromny pająk, metalowe kule, co kilka minut wypuszczana para wodna , ogromny pies z kwiatów może się podobać. W środku również nowocześnie - obowiązkowy punkt zwiedzania miasta

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Tomasz O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Piękna bryla budynku, fantastycznie wyglądają różne atrakcje dookoła. Niestety ilość prac w środku rozczarowująca. Ekspozycja stała na temat upływu czasu z plyt interesująca, reszta pięter niestety nie zachwyciła. Dużo pustej, niewypełnionej powierzchni. Polecam zobaczyć, szczególnie jeśli się trafi na ciekawą ekspozycję tymczasową. Koszt 13 EURO.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, santia71gold
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wyjątkowo ciekawy budynek. Prawdziwa perła nowoczesnej architektury dzięki której miasto żyje. Mnóstwo wydarzeń kulturalnych. Koncerty, pokazy tańca współczesnego oraz wystawy są gwarancja iż czas spędzony w tym muzeum z pewnością do tarczy ciekawych przeżyć kulturalnych. Ponadto rewelacyjna restauracja.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, zaziza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2019

Muzeum zdecydowanie przereklamowane! O ile na zewnątrz budynek robi wrażenie w środku jest to totalna porażka. Jak nie musisz nie wchodź do środka. Zrób kilka fotek dookoła i idź dalej

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, anja_miz-mig
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lutego 2019

ciekawe wrażenia, najlepszy widok z czerwonego mostu, gdzie można z góry spojrzeć na promenadę, pająka i sztuczne dymy wokół niego.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Katarzyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji