Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Poprawne tapas”
Bodeguita Romero — recenzja

Bodeguita Romero
Nr 179 wśród 3 058 Restauracje (Sewilla)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Hiszpańska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Całkiem sensowne przystaweczki tapasiki, nie jest to może szczyt marzeń kulinarnych, ale żeby zjeść na szybko gdzieś w trasie to ok. Smaczne i tyle. Piwka gaszą pragnienie

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, KarolkaMarcinek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 283)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 283 recenzji

Zrecenzowano 29 września 2018 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy tu na 5 min przed zamknięciem kuchni i kelner wybrał nam dania, aby zdążyć zamówić. Trafił bardzo dobrze. Wszystko smaczne i super sprawnie podane. Nie była to długa wizyta, ale śmiało mogę polecic. Klima i obsługa duży plus

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, rafa_g301
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 22 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angvp, Marketing, Bodeguita RomeroOdpowiedź udzielona 13 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 stycznia 2020

Termin wizyty: grudzień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angvp, Dpto. de Marketing, Bodeguita RomeroOdpowiedź udzielona 15 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 listopada 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: listopad 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 702_ngelav, Dpto. de Marketing, Bodeguita RomeroOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bodeguita Romero — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Sewilla, Province of Seville
Sewilla, Province of Seville
 
Sewilla, Province of Seville
Sewilla, Province of Seville
 

Byłeś(-aś) w Bodeguita Romero? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem