Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (183)
Filtruj recenzje
183 wyniki
Oceny podróżnych
70
47
41
15
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
70
47
41
15
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 183 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Pokoje ładne, odremontowane, nie spodziewaliśmy się, że hotel ma, aż tak dużo pokoi, na zdjęciu wygląda na o wiele mniejszy, (składa się z wielu budynków), plaża średnia-brudna, trochę żwirkowa, jedzenie w hotelu średnie, codziennie tematyczne kolacje, potrawy niestety nie są doprawione, hotel położony od centrum miasta około 40 minut pieszo, 2 przystanki pociągiem.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Patrycja1206
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmyCdS, Quality Control, Smy Costa Del SolOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Patricja1206,

We thank you sincerely for your trust when choosing our Smy Costa del Sol ss the destination to spend your holidays in Torremolinos and look forward to seing you again.

Kind regards,

Quality Control Smy Hotel Costa del Sol

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Hotel jest przepięknie urządzony, wszystko odnowione i czyściutkie. W bardzo dobrym stylu. Zdecydowana większość gości to Francuzi, co uważamy akurat za atut tego hotelu, bo dzięki temu jest miło, kulturalnie i nie ma w nim rozwrzeszczanych Brytyjczyków. Obsługa nie faworyzuje żadnej nacji, no chyba, że ktoś nie zna żadnego języka obcego, to może mieć pretensje tylko do siebie. Angielski, hiszpański no i oczywiście francuski bez problemu można się dogadać, brać udział w animacjach, jeżeli ktoś lubi. Nie mamy małych dzieci, ale zauważyliśmy, że była też polska animatorka w mini clubie.
W hotelu nie można się nudzić. Zajęcia sportowe, gry. Bardzo podobał nam się Dingbat. Codzienne wieczorem można potańczyć na tarasie.
Hotel bardzo dba o bezpieczeństwo gości. Stąd też wyjście na plażę i wejście z powrotem jest za pomocą karty magnetycznej, podobnie jak wejście do budynków. Oczywiście, można wyjść na plażę przed ósmą, tylko przez recepcję.
Hotel bardzo dba o ekologię - brak w all inclusive plastikowych butelek z wodą , za to ogólnie dostępna woda z automatów i plastikowe kubki wielokrotnego użytku.
Perfekcyjna kuchnia- ryby i mięsa z grilla, artiszoki, szparagi, pyszny kozi ser, hiszpańska szynk, chorizo. W ramach przekąsek all inclusive nawet samoobsługowy automat z włoskimi lodami. Dużo warzyw i owoców. Dobre drinki w barze.
Super wodny plac zabaw dla dzieci a przy nim solidnej głębokości basen dla lubiących pływać, bo frontowy jest bardzo płytki.
Plaża publiczna, 10 euro za komplet leżaki i parasol. Trochę tłoczno, jak zwykle na Costa del Sol w sierpniu.
Polecamy wynająć samochód i zwiedzać, zwiedzać, zwiedzać.Granada, Sewilla, Ronda, Gibraltar, Malaga.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje w budynkach splash są blisko głębokiego basenu i nie jest w nich głośno.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmyCdS, Quality Control, Smy Costa Del SolOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Anna B,

On behalf of the entire team, we would like to thank you for selecting our Smy Costa del Sol to spend your recent visits this Summer, as well as for sharing your enjoyable stays with us.
Reading your review fills us of joy and happiness to know that we are actually achieving our main purpose, which is making all our guests’ vacation a memorable experience.

We hope to have you back soon!
Till then, best regards,

Quality Control Smy Hotel Costa del Sol

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Hotel bardzo ładnym rozległy, wyremontowany, w dobrej lokalizacji, przy samym deptaku i plaży. Niestety nastawiony wyłącznie na Francuzów, w ogóle nie ma poczucia, że to Hiszpania. Personel niezbyt przyjazny dla gości z poza Francji, Plaża publiczna, bardzo zatłoczona. Hotel dysponuje bardzo rozległym, ładnie zaprojektowanym terenem. Niestety miejsca do posiedzenia tylko obok bardzo hałasliwego baru/basenu, więc dla osób poszukujacych odrobiny spokoju pozostają 2 smutne foteliki na chodniku pod recepcją. Stołówka dość obszerna ale mimo to bardzo zatłoczona, ogromne kolejki praktycznie przez cały czas wydawania posiłków. Brak możliwości zjedzenia na zewnetrznym tarasie, chyba ze ktoś lubi proste, bardzo głośne animacje, odbywające sie dokładnie w porze kolacji. Jedzenie przyzwoite ale bez szaleństwa, kuchnia bardziej nastawiona na potrawy miedzynarodowe niż typowo hiszpańskie. Śniadania wydawane dopiero od 8.00 , w dodatki jest to dopiero start, Panie sprzatające nie wpuszczają na taras zewnętrzny, kuchnia dopiero przygotowuje się do dań cieplych więc jeśli ktos chce pełne sniadanie yo gdzieć 8.30 nie wcześniej. Dla osób zalegających przy basenie może OK, jeśli ktoś lubi wcześniej stac czy gdziec pojechać trochę słabo. Wyjscie od strony plaży też czynne dopiero od 8.00, zważywszy że otwiera się na kartę pokoju nie bardzo rozumiem te ograniczenia czasowe. Podsumowując hotel ładny ale nie czuliśmy sie w nim dobrze. Z pewnością jest nastawiony na gości w typie długo śpiacych Francuzów, lubiących głośne, niewymyślne animacje, tłok i hałas.

Wskazówka dotycząca pokoi: Bungalow pierwsza linia niekończący się hałas. Bungalow parter - "taras" praktycznie na chodniku.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Montana113
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmyCdS, Quality Control, Smy Costa Del SolOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Montana113,

Thank you for choosing us and for the feedback of the stay among us here in the Tripadvisor site. Our main target is to provide enjoyable holidays, nevertheless it seems we couldn't do it with you.
we hope to see you back soon to provide with the best experience.

Regards,

Quality Control Smy Hotel Costa del Sol

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmyCdS, Quality Control, Smy Costa Del SolOdpowiedź udzielona 2 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmyCdS, Quality Control, Smy Costa Del SolOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji