Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Malaga
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Ogólnie nie polecam”
El Pimpi — recenzja

El Pimpi
Nr 299 wśród 2 851 Restauracje (Malaga)
Zakres cen: 11 USD - 22 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Scena barowa, Duże grupy, Kuchnia miejscowa, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Lunch, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: Centro
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Plusem jest piękne otoczenie. Posiłki są średnie i bardzo drogie. O menu, zamówienie i rachunek trzeba się prosić.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, gars70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: María M, Marketing , El PimpiOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

We regret that your experience at Bodega El Pimpi has not lived up to your expectations and we ask our sincerest apologies.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (13 889)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

3 z 7 wśród 13 891 recenzji

Zrecenzowano 16 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Klimat, jedzenie, napoje, obsługa, wystrój, wszystko na wielką 6! Trzeba zadać sobie trochę trudu żeby trafić do tapas baru a nie utknąć na tarasie, gdzie nie ma tapas. Byłyśmy 2 razy i przy okazji kolejnej wizyty w Maladze na pewno tam wrócimy.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, gosik99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: María M, Marketing , El PimpiOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo za wybranie Bodega El Pimpi i poświęcenie czasu na pokazanie swoich wrażeń. Mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Obowiązkowy punkt na mapie, rewelacyjny klimat i wystrój, bardzo dobra obsługa. Na wieczór trzeba rezerwować stoliki na dzień wcześniej, albo trzeba spróbować około 17:00

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, 994jacekl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: María M, Marketing , El PimpiOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019

Dziękuję za ocenę. Na przyszłe okazje polecam rezerwację przez e-mail. reservas@elpimpi.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszedłem i poczułem się jak bym wszedł do wehikułu czasu. Arcy magiczne miejsce, super jedzenie, wina jak w bodedze, muzyka...dużo gitary, flamenco. Polecam

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, LoveTravel367303
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: María M, Marketing , El PimpiOdpowiedź udzielona 5 maja 2019

Dziękuję za ocenę. Mam nadzieję, że wkrótce wrócisz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Restaurację polecono mi w hotelu. Przeczytałem kilka negatywnych opinii ale absolutnie nie zgadzam się z nimi. Wystrój restauracji klimatyczny. Obsługa uprzejma i szybka. Zamówiłem grilowaną ośmiornicę. Była pyszna! Do tego wyśmienite białe wino. Cena normalna. Polecam to miejsce!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, wro1974
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: María M, Marketing , El PimpiOdpowiedź udzielona 8 marca 2019

Chętnie wysłuchamy Twojej opinii! Dziękujemy bardzo za wybranie naszej winnicy i poświęcenie czasu na pokazanie swoich wrażeń. Mamy nadzieję, że wkrótce wrócicie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

El Pimpi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Malaga, Costa del Sol
Malaga, Costa del Sol
 
Malaga, Costa del Sol
Malaga, Costa del Sol
 

Byłeś(-aś) w El Pimpi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem