Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Recenzje (147)
Filtruj recenzje
147 wyniki
Oceny podróżnych
33
61
23
13
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
33
61
23
13
17
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 147 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 28 czerwca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Golfenred, Marketing Department, Atalaya Golf & Country ClubOdpowiedź udzielona 4 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Golfenred, Marketing Department, Atalaya Golf & Country ClubOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2018

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Golfenred, Marketing Department, Atalaya Golf & Country ClubOdpowiedź udzielona 2 maja 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Golfenred, Marketing Department, Atalaya Golf & Country ClubOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji