Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 839)
Filtruj recenzje
1 840 wyniki
Oceny podróżnych
496
686
374
170
114
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
496
686
374
170
114
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 840 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Hotel niby po remoncie ale....jedzenie dobre, baseny zadbane blisko do morza ale wejście do wody kamieniste. Polecam wycieczkę na Giblartar wspaniała do sklepu 1.1 km obsługa miła , animacje dla dzieci

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Director de Relaciones con Clientes, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Dear Krzysztof K,

First of all we want to say thank you for choosing Sol Marbella Estepona Atalaya Park. to spend your holidays and to share with us your review.

We will take minutes about your feedback to keep improving to achieve the excellence.

The whole staff is very glad to have helped you during your stay and we will be more than happy to welcome you back.

Kind Regards.

Walter V
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Bardzo piękny i duży obiekt, pokoje naprawdę piękne (miałem okazje zobaczyć kilka bo byliśmy większą grupą),duże łazienki, sprawne klimatyzacje - nie zawsze balkon skierowany na baseny czy morze (nasz był na dach recepcji i parking), ale w końcu w takim miejscu w pokoju się raczej tylko śpi więc po co nam piękny widok? - ważne że cicho i spokojnie.
Plaża ładna ale bezużyteczna - piach ciemny,brudzący stopy wejście do wody bardzo kiepskie - mnóstwo kamieni i głazów, bez butów nie ma szans, dalej już lepiej ale dno nieprzyjemne porośnięte ukwiałami,jeżowcami itp - dużo pływających ryb, woda czysta. Na szczęście baseny nadrabiają i w sumie strata nieodczuwalna.
Duży basen bardziej oblegany, głębokość 0-160cm, woda czysta choć bardziej mętna, dość głośno - muzyka cały dzień, zaraz obok bar i restauracja (płatna klienci z all maja 25% rabatu). Bardzo duża ilość leżaków i mimo pozajmowanych ręcznikami od rana zawsze coś idzie znaleźć.Czynny 10.00-20.00
Drugi basen o wiele spokojniejszy, głębszy (ok 150-220cm) i bardzo czysty i przejrzysty.Czynny 11.00-19.00 Brak muzyki, dużo leżaków i parasolek oraz miejsc z naturalnym cieniem.Bar blisko ale wewnątrz obiektu- w obydwóch basenach bardzo przyjemna woda.
Jeżeli chodzi o all inclusive to moim zdaniem na najwyższym poziomie - bardzo duży wybór koktajli alkoholowych jak i bezalkoholowych, Alkochole markowe (Ballantines, Havana Club, Bacardi, Gordons, Martini i wiele wiele innych - barmani nie żałują, wielokrotnie czekają aż się powie STOP, Cola, Fanta itp do wyboru z dystrybutorów lub butelkowane w lodówkach, orzeszki, chipsy, napoje dla dzieci, lody w lodówkach.
Śniadania, obiady, kolacje bardzo dobre - duży wybór serów, mięs, ryb i owoców morza( krewetki,mule,kraby, ośmiorniczki, sushi) bardzo dobre pieczywo(ciepłe bułki, bagietki, chleby, ciabaty, tosty) do każdego posiłku mnóstwo owoców, słodkości, fontanny czekolady.Napoje samoobsługa - wina,piwa,cola,fanta,sprite,woda, soki (w tym wyciskany z pomarańczy) w lodówkach jw.ale butelkowane.
Poza godzinami otwarcia restauracji głównych otwarty Snack bar w którym zjemy hamburgery, hot-dogi, owoce, ciasta, sery, wędliny itp.
Codziennie wieczorem odbywają się animacje a raczej musicalowe przedstawienia typu Mamma Mia, Król Lew, Cyrk itd - naprawdę piękna oprawa i co ważne nigdy nie zabrakło miejsc mimo dużego zainteresowania - mnóstwo stolików, krzeseł, foteli i łóżek z baldachimami pod palemką - dzieciaki też się nie nudziły.
Hotel obsadzony przepiękną egzotyczną zielenią a w niej zielone dzikie papugi, mnóstwo miejsc, tarasów z wypoczynkami gdzie można w spokoju wypić kawkę i odpocząć.Korty tenisowe, boiska do koszykówki, piłki nożnej itp
Obsługa w barach, restauracji i recepcji bardzo przyjemna i przyjazna - ciężko z językiem angielskim, ale jakoś się idzie dogada.
Gorąco polecam ten hotel, chyba że ktoś jest nastawiony na plażowanie i kąpiele morskie - zdecydowanie nie ten region Costa del Sol.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Adam W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Director de Relaciones con Clientes, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 3 dni temu
Tłumaczenie Google

Dear Adam W,

First of all we want to say thank you for choosing Sol Marbella Estepona Atalaya Park. to spend your holidays and to share with us your review.

We will take minutes about your feedback to keep improving to achieve the excellence.

Looking forward to welcome you once again at your second home in Costa del Sol.

Kind Regards.

Walter V
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Byliśmy w Atalayia ostatni tydzień sierpnia 2019. Hotel duży,ale kompletnie nie było problemu z dostępem do leżakow czy kolejkami do restauracji. Pokoje odnowione, duże łazienki,czysto. Jedzenie smaczne,duży wybór,i na pewno nikt nie będzie chodził głodny. Byliśmy w wersji wyżywienia HB ,w recepcji można dokupić pakiet nielimitowanych napoi do obiadokolacji w cenie 7 eur/ dzien/osoba. Hotel położony 15 min pieszo od sklepu i przystanku. Autokary na wycieczki odjeżdżają właśnie z miejsca 15 min piechota od hotelu. Plaża piaszczysta ale z kamienistym zajściem, tak więc buty do wody konieczne. Leżaki na plaży bezpłatne dla klientów Tui Polska, trzeba powiedzieć że jest się z Tui Polska i nie ma problemu.I na koniec brawo dla grupy animatorów , wspaniałe animacje w ciągu dnia a wieczorne show na wysokim poziomie. Cały personel hotelu i obsługa bardzo pomocna i miła. Rezydentka Tui Patrycja także bardzo pomocna bardzo miła.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, MonikaK1868
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Director de Relaciones con Clientes, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Dear MonikaK1868,

Thank you very much for this wonderful and detailed comment about our Hotel and your holidays in Sol Marbella Estepona Atalaya Park.

For us, there is no better motivation than the satisfaction of our guests, as we work daily with lot of enthusiasm in order to turn the stay of our guests into unforgettable memories. It will be a pleasure to share all your comments and nice words with the entire team.

We are looking forward to greeting you again at a near future. The smile and enthusiasm to welcome you are already prepared.

Best Regards,

Walter V
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

hotel czysty, bardzo mily personel, pomocny, choc nie zawsze mowiacy po angielsku. Niestety na stronach TUI jest informacja, ze plaza piaszczysta ale nie ma informacji, ze zejscie kamieniste. Zaleta jest, ze plaza jest pusta bo piasek szary a kamienii bardzo duzo. Lezaki na plazy platne a nie bezplatne jest jest napisane na stronach TUI. Niestety jedzenie jest czesto chlodne. Fakultatywne wycieczki zaczynaja sie nie sprzed hotelu ale nalezy dojsc do pobliskiej apteki (15 min.) z powodu waskiej drogi dojazdowej do hotelu. Ogolnie pobyt oceniamy pozytywnie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Grażyna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Guest Experience Coordinator, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Grazyna,
Thank you very much for taking the time to send us your feedback and comments.
We are pleased to read that your stay has been good, but we will take all your comments of improvement into account to continue growing and improving day by day.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Hotel średni! Jedzenie smaczne z dużym wyborem mięs i owoców . Smaczne wypieki. Pokoje średnie ,w naszym klimatyzacja działała bardzo słabo i wydobywał się nieprzyjemny zapach z przewodów wentylacyjnych. Duża łazienka i piękny widok na morze. Plaża brzydka ,kamienista . Basen główny duży ale zaniedbany z uszkodzonym dnem , można było skaleczyć stopy. Pozostałe baseny ok. Bardzo fajne animacje. Duży minus za zdjęcie opasek all przed wyjazdem z hotelu. Pokój musieliśmy opuścić o 11.00 i przy wymeldowaniu od razu zabrano nam opaski all. Wyjazd z hotelu około 18.00 do tego czasu można korzystać tylko raz z restauracji głównej , ale z pozostałych barów nie i za to duży minus . Hotel średni za ta cenę .

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ajmk3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Director de Relaciones con Clientes, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear ajmk3,

First of all we want to say thank you for choosing Sol Marbella Estepona Atalaya Park to spend your holidays and to share with us your review.

We will take minutes about your feedback to keep improving to achieve the excellence.

Looking forward to welcome you once again at your second home in Costa del Sol.

Kind Regards.

Walter V
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji