Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 847)
Filtruj recenzje
1 847 wyniki
Oceny podróżnych
502
687
374
170
114
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
502
687
374
170
114
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 847 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Byliśmy w Atalayia ostatni tydzień sierpnia 2019. Hotel duży,ale kompletnie nie było problemu z dostępem do leżakow czy kolejkami do restauracji. Pokoje odnowione, duże łazienki,czysto. Jedzenie smaczne,duży wybór,i na pewno nikt nie będzie chodził głodny. Byliśmy w wersji wyżywienia HB ,w recepcji można dokupić pakiet nielimitowanych napoi do obiadokolacji w cenie 7 eur/ dzien/osoba. Hotel położony 15 min pieszo od sklepu i przystanku. Autokary na wycieczki odjeżdżają właśnie z miejsca 15 min piechota od hotelu. Plaża piaszczysta ale z kamienistym zajściem, tak więc buty do wody konieczne. Leżaki na plaży bezpłatne dla klientów Tui Polska, trzeba powiedzieć że jest się z Tui Polska i nie ma problemu.I na koniec brawo dla grupy animatorów , wspaniałe animacje w ciągu dnia a wieczorne show na wysokim poziomie. Cały personel hotelu i obsługa bardzo pomocna i miła. Rezydentka Tui Patrycja także bardzo pomocna bardzo miła.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, MonikaK1868
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Director de Relaciones con Clientes, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear MonikaK1868,

Thank you very much for this wonderful and detailed comment about our Hotel and your holidays in Sol Marbella Estepona Atalaya Park.

For us, there is no better motivation than the satisfaction of our guests, as we work daily with lot of enthusiasm in order to turn the stay of our guests into unforgettable memories. It will be a pleasure to share all your comments and nice words with the entire team.

We are looking forward to greeting you again at a near future. The smile and enthusiasm to welcome you are already prepared.

Best Regards,

Walter V
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

hotel czysty, bardzo mily personel, pomocny, choc nie zawsze mowiacy po angielsku. Niestety na stronach TUI jest informacja, ze plaza piaszczysta ale nie ma informacji, ze zejscie kamieniste. Zaleta jest, ze plaza jest pusta bo piasek szary a kamienii bardzo duzo. Lezaki na plazy platne a nie bezplatne jest jest napisane na stronach TUI. Niestety jedzenie jest czesto chlodne. Fakultatywne wycieczki zaczynaja sie nie sprzed hotelu ale nalezy dojsc do pobliskiej apteki (15 min.) z powodu waskiej drogi dojazdowej do hotelu. Ogolnie pobyt oceniamy pozytywnie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Grażyna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Guest Experience Coordinator, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Grazyna,
Thank you very much for taking the time to send us your feedback and comments.
We are pleased to read that your stay has been good, but we will take all your comments of improvement into account to continue growing and improving day by day.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Hotel średni! Jedzenie smaczne z dużym wyborem mięs i owoców . Smaczne wypieki. Pokoje średnie ,w naszym klimatyzacja działała bardzo słabo i wydobywał się nieprzyjemny zapach z przewodów wentylacyjnych. Duża łazienka i piękny widok na morze. Plaża brzydka ,kamienista . Basen główny duży ale zaniedbany z uszkodzonym dnem , można było skaleczyć stopy. Pozostałe baseny ok. Bardzo fajne animacje. Duży minus za zdjęcie opasek all przed wyjazdem z hotelu. Pokój musieliśmy opuścić o 11.00 i przy wymeldowaniu od razu zabrano nam opaski all. Wyjazd z hotelu około 18.00 do tego czasu można korzystać tylko raz z restauracji głównej , ale z pozostałych barów nie i za to duży minus . Hotel średni za ta cenę .

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ajmk3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Director de Relaciones con Clientes, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear ajmk3,

First of all we want to say thank you for choosing Sol Marbella Estepona Atalaya Park to spend your holidays and to share with us your review.

We will take minutes about your feedback to keep improving to achieve the excellence.

Looking forward to welcome you once again at your second home in Costa del Sol.

Kind Regards.

Walter V
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 stycznia 2019

Stosunek ceny do jakości nie wypadł dobrze. Spędziliśmy w hotelu 2 tygodnie na przełomie lipca/sierpnia 2018. W hotelu kończył się remont, co mocno obniżyło nasz komfort wypoczynku.
W pierwszym tygodniu nie działał park wodny dla dzieci. Trawa w okolicy basenu głównego - dopiero została ułożona, była mocna wyschnięta. Wszyscy goście kwaterowani byli w budynku bocznym (budynek główny nie został jeszcze wyremontowany).
Pokoje po remoncie, nowe meble, zapach farby w pokojach i korytarzu. Drzwi balkonowe nie wymienione, stare, bardzo trudne do otworzenia. W łazience na podłodze drewniane panele...

W trakcie naszego pobytu uruchamiano kolejne bary, oddawano atrakcje. Zwiększano wybór dań w restauracji. Śniadania OK. Lunch i kolacja w drugim tygodniu naszego pobytu już znacznie lepiej.

Obsługa w recepcji i zespół animatorów bardzo pomocni i sympatyczni. Obsługa w restauracji już znacznie gorzej. Ponieważ w hotelu są goście zarówno AI jak i korzystający z innych form wyżywienia, napoje do lunchu czy kolacji podaje tylko obsługa hotelowa. Obsługa "nie zauważa" gości z opaskami All Inclusive. Nie raz kończyliśmy posiłek, a napoje nie zostały nadal podane. Samemu nie można wziąć nawet wody... Dzieci - spragnione - nie chciały jeść bez napojów. Fatalne rozwiązanie organizacyjne. Wydłużające czas spędzony przez gości przy stoliku - skończyliśmy jeść ale ciągle czekamy na zamówione napoje (a w restauracji brak miejsc ….). Do poprawy.

Plaża - nie atrakcyjna, brudna, nie zagospodarowana.
W basenie głównym - zbyt ostre dno, dzieci narzekały na startą skórę na stopach.
Ciekawy program animacyjny.

Niestety poniżej naszych oczekiwań, choć zapewne wiele z tych braków może być usuniętych - hotel ma potencjał.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Maryywl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Director de Relaciones Públicas, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 12 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Maryywl,

First of all we want to say thank you for choosing Sol Marbella Estepona Atalaya Park to spend your holidays and to share with us your experience.

We thank you so much for your reviews, that let us to keep improving in our services and facilities to the guest to try to achieve the excellence, which is our main goal.

We would like to invite you to come back once again and give us the opportunity to show you that we are focused in the guest satisfaction.

Looking forward to welcome you once again at your second home in La Costa del Sol.

Best Regards,

Walter V.
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2018

Stosunek ceny do jakości wypada słabo, hotel w dalszym ciągu w trakcie remontu, na korytarzu dziwny zapach, w pokojach również, jedzenie przyzwoite ale bez rewelacji,
w pokoju czysto, sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, na korytarzu niedomyte ślady farby, plaża i okolica nie ciekawa, konieczne buty do pływania. Do sklepów i przystanku około 15 minut pieszo.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Iwona P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Atalaya_Park, Guest Relations Manager, Sol Marbella Estepona Atalaya Park by MeliaOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2019

Droga Ireneusz W,

Chcemy podziękować Ci za czas spędzony na dzieleniu się z nami swoimi uwagami na temat Twojego ostatniego pobytu w Sol Marbella Estepona Atalaya Park.

Bardzo żałujemy, że nie mogliśmy spełnić twoich oczekiwań podczas wakacji, a my zwróciliśmy uwagę na aspekty, które wspomniałeś poprawić w tych obszarach, aby zaoferować lepszą obsługę klienta, a tym samym móc stworzyć niepowtarzalne chwile dla wszystkich.

Z poważaniem, mamy nadzieję, że rozważysz opcję dającą nam nową możliwość i pokażę ci pragnienie, które postawiliśmy, aby pobyt naszych klientów był wyjątkowym doświadczeniem.

W imieniu całego zespołu Sol Marbella Estepona Atalaya Park, serdecznie pozdrawiam,

María Guerrero
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji