Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetna kolacja ”
La Chancha y los 20 — recenzja

La Chancha y los 20
Nr 31 wśród 656 Restauracje (Kadyks)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 24 USD - 72 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna atmosfera, fajny wystrój, bardzo sprawna i miła obsługa, pyszne jedzenie, krótko mówiąc, miejsce do którego chce się wracać.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, michal_stepniak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: direcomunicacion, Gerente, La Chancha y los 20Odpowiedź udzielona 24 września 2019

Dziękuję bardzo za twoją opinię, michal_stepniak.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (224)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 224 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 11 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2020

Termin wizyty: luty 2020
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: direcomunicacion, Agencia/asesor, La Chancha y los 20Odpowiedź udzielona 3 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 października 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: direcomunicacion, Gerente, La Chancha y los 20Odpowiedź udzielona 5 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Chancha y los 20 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kadyks, Costa de la Luz
Kadyks, Costa de la Luz
 
Kadyks, Costa de la Luz
Kadyks, Costa de la Luz
 

Byłeś(-aś) w La Chancha y los 20? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem