Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 414)
Filtruj recenzje
2 414 wyniki
Oceny podróżnych
1 030
1 072
216
56
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 030
1 072
216
56
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 414 recenzji
Zrecenzowano: 12 października 2014

Wszystko na plus. Położenie - blisko najważniejszych atrakcji .Blisko do Mezquity Sam hotel - rewelacja. Pokoje przestronne. Basen i jacuzzi na dachu hotelu po dniu zwiedzania - bezcenne

Parking podziemny to plus , natomiast cena (16,50 euro za dzień) moim zdaniem dość wysoka

Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jacek1967
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2013

Wspaniały hotel, bardzo blisko dworca kolejowego, blisko do centrum miasta.
Pokoje bardzo czyste,przestronne, telewizor,klimatyzacja, wi-fi.
Przepiękne otoczenie basenu na dachu, nastrojowa muzyka robi wrażenie.
Śniadania oczywiście wysmienite.

Termin pobytu: marzec 2013
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna_K12485
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles_Center, Dpto. Reservas, Hotel Cordoba CenterOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2013
Tłumaczenie Google

Dear customer,

We are very grateful that you had a pleasant stay at our hotel.
Remember that you can find Hoteles Center also in Seville, Cordoba, Granada, Valencia, Barcelona and Badajoz.

Thank you very much.
Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji