Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spacerem do Zwinger”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Ibis Budget Dresden City
Miejsce nr 16 wśród 118 hoteli w Dreźnie
Certyfikat jakości
EkoLiderzyPoziom złoty
Zrecenzowano 29 marca 2017

Hotel położony w samym centrum Drezna, kilkaset metrów od zabytkowej części. W otoczeniu kilka galerii handlowych, które mogą być uzupełnieniem całodziennego zwiedzania. Hotel. mimo poziomu budżet i przystępnej ceny w całości zaspokaja niezbędne potrzeby. W dodatku zniżka na parking. Łatwy dojazd, przyjemne zwiedzanie, Miłe wspomnienia.

  • Data pobytu: marcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Bernard B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dirk K, Manager, Ibis Budget Dresden CityOdpowiedź udzielona 30 marca 2017

Dzień dobry kochanie Bernard,

Dziękuję za przegląd naszego hotelu. Cieszymy się, że jesteś zadowolony.

Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia następnym razem.

Twój ibis budget Dresden

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 631)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 631 recenzji

Zrecenzowano 28 lutego 2017

Lokalizacja nie zła. jedzenie sztuczne w żadnym innym ibisie a byłem w wielu nie było tak słabej jakości. Parking oddalony od hotelu jest parkingiem ogólnodostępnym tak więc wszystkie bagaże wartościowe trzeba targać ze sobą do hotelu do tego płatny w promocji 9 euro doba.
Pokoje czyste ale o wiele mniejsze niż winnych hotelach tej sieci.
Brak sklepów spożywczych w okolicy.
Nie jest to najdogodniejsze miejsce na jedną noc chyba ze koś lubi niedogodności.
Pracownicy w miarę uprzejmi.

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, piotr p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 grudnia 2016

Hotel w najlepszej możliwej lokalizacji , 10 kroków od stritzmarketu i centrum restauracji i galeri , parking hotelowy od wilsdurfer strase, po wzięciu tiketu do recepcji i rabatuja parking o 50% 9€ doba

  • Data pobytu: grudniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
1  Dziękujemy, Michal L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dirk K, Manager, Ibis Budget Dresden CityOdpowiedź udzielona 17 grudnia 2016

Dzień dobry dzień droga Michał,

dziękujemy za pozytywne oceny i pobytu w naszym domu.

Życzenia świąteczne od Drezna wyśle cały budżet hotelu ibis Dresden.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 września 2016

  • Data pobytu: wrześniu 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Ibis Hotels
1  Dziękujemy, mariawutp
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dirk K, Manager, Ibis Budget Dresden CityOdpowiedź udzielona 23 września 2016

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano 20 września 2016 z urządzeń przenośnych

Vic v centru starych Drazdan uz bydlet nelze a to za velmi prijatelne ceny! Parkovani je mozne za 9 Eur/den v garazi par metru od hotelu. Pokoje jsou mensi, ale moderni. Recepcni prijemna. CT Sport v TV. Prijedeme znovu.

Data pobytu: wrześniu 2016, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Michal N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dirk K, Manager, Ibis Budget Dresden CityOdpowiedź udzielona 23 września 2016
Tłumaczenie Google

Dobrý den, milý host "Michal N"

Děkuji za vaši recenzi a důvěry v našem hotelu.

Těšíme se na Vaši další návštěvu a pozdravit Vás srdečně z Drážďan.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Drezno)
Ibis Dresden Bastei
Nr 32 z 118 w lokalizacji Drezno
Liczba recenzji: 808
IntercityHotel Dresden
Nr 20 z 118 w lokalizacji Drezno
Liczba recenzji: 522
Wyndham Garden Dresden
Nr 19 z 118 w lokalizacji Drezno
Liczba recenzji: 788
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
NH Dresden Neustadt
Nr 12 z 118 w lokalizacji Drezno
Liczba recenzji: 869
AZIMUT Hotel Dresden
Nr 25 z 118 w lokalizacji Drezno
Liczba recenzji: 475
Innere Altstadt
Holiday Inn Express Dresden City Centre
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Ibis Budget Dresden City? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Ibis Budget Dresden City — dodatkowe informacje

Adres: Wilsdruffer Str. 25, 01067 Drezno, Saksonia, Niemcy (dawniej Etap Hotel)
Numer telefonu:
Lokalizacja: Niemcy > Saksonia > Drezno
Udogodnienia:
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 16 wśród 118 hoteli w Dreźnie
Zakres cen: 194 zł–304 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:1-gwiazdkowy — Ibis Budget Dresden City 1*
Liczba pokoi: 203
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Ibis Budget Dresden City. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem