Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Szybki”
ALEX Oberhausen — recenzja

ALEX Oberhausen
Nr 4 wśród 221 Restauracje (Oberhausen)
Zakres cen: 2 USD - 19 USD
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 23 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DeinALEX, Guest Relations Manager, ALEX OberhausenOdpowiedź udzielona 25 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (209)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 209 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 14 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DeinALEX, Guest Relations Manager, ALEX OberhausenOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DeinALEX, Gérant, ALEX OberhausenOdpowiedź udzielona 22 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 października 2017

Termin wizyty: grudzień 2016
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DeinALEX, Guest Relations Manager, ALEX OberhausenOdpowiedź udzielona 23 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

ALEX Oberhausen — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Oberhausen, Nadrenia Północna-Westfalia
Oberhausen, Nadrenia Północna-Westfalia
 
Oberhausen, Nadrenia Północna-Westfalia
Oberhausen, Nadrenia Północna-Westfalia
 
Oberhausen, Nadrenia Północna-Westfalia
Oberhausen, Nadrenia Północna-Westfalia
 

Byłeś(-aś) w ALEX Oberhausen? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem