Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (201)
Filtruj recenzje
202 wyniki
Oceny podróżnych
48
73
53
17
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
48
73
53
17
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 202 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Spokojny hotel zlokalizowany blisko lotniska, łatwy dojazd do centrum i z lotniska również środkami komunikacji miejskiej. Przyjazna obsługa z dobrą znajomością języka angielskiego. Pokoje skromne, czyste. Polecam na krótki pobyt w podróży

Termin pobytu: sierpień 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, ryszard12345
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yasmin G, Front Office Manager, Best Western Hotel Dortmund AirportOdpowiedź udzielona 3 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your review and your time you have taken! We are looking forward to welcoming you back in our hotel soon!

Kind regards,

Yasmin Göksu
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2015

Zatrzymaliśmy sie przed odlotem, blisko lotnisko. Jednak hotel na zdjęciach wyglada zdecydowanie lepiej niz w rzeczywistości. Bardzo sztuczna pościel. Hotel raczej stary, lata świetności ma chyba za sobą. Dodatkowo ta klatka schodowa - jak w bloku... Duzo hałaśliwych gości, przed nastepnym odlotem z Dortmund poszukam chyba innego hotelu. Plus za miłą obsługę.

Termin pobytu: lipiec 2015
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Annaandboys
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yasmin G, Leiter Front Office, Best Western Hotel Dortmund AirportOdpowiedź udzielona 2 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for the time you have taken to review our hotel via tripadvisor.
We are glad to read you liked our friendly staff and friendly service.
Indeed, our hotel is situated close to the airport.
We are looking forward to welcoming you back in our hotel!
Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2015

Dobra lokalizacja dla wylatujących rano z Dortmund. Hotel znajduje się dość blisko lotniska ( na piechotę jednak jest kawałek) dlatego posiadają busy które zawożą chętnych na lotnisko. Dla wcześnie wylatujących ważna wiadomość śniadanie serwują od 6

Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, przemyslawh2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yasmin G, Front Office Manager, Best Western Hotel Dortmund AirportOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest, Thank you very much for your kind reply. We are very happy to read that you were satisfied with your stay in our hotel We are looking forward to welcoming you again in our hotel.

Kind regards,

Yasmin Göksu
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 10 września 2014 z urządzeń przenośnych

Zatrzymaliśmy się tu na jedną noc w Dortmundzie, dokonując rezerwacji typu lat minute. 200 funtów za dobę za zwykły pokój dwuosobowy to trochę dużo, biorąc pod uwagę, że taksówka do centrum czy na lotnisko kosztowała 20€ (hotel jest zbyt odległy od tego ostatniego, by mógł uchodzić za lotniskowy). Personel dobrze mówił po angielsku i chętnie pomagał w rezerwacji taksówek oraz udzielał informacji o mieście.

Dziękujemy, Calum D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Yasmin G, Assistant Front Office Manager, Best Western Hotel Dortmund AirportOdpowiedź udzielona 17 maja 2015
Tłumaczenie Google

Dear Mr. D,
thank you very much for choosing the balladins SUPERIOR Hotel Dortmund Airport for your stay.
We are pleased that you enjoyed your time in our hotel. Due to the Footballmatch between Germany and Scottland the average rates in the City of Dortmund were higher than on regular days during the year.
We would be happy to welcome you again.
With kind regards
Sonja Brunner
Assistant Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: slayer0607, Reservation & Front Office, Best Western Hotel Dortmund AirportOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji