Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 594)
Filtruj recenzje
2 594 wyniki
Oceny podróżnych
997
1 028
371
124
74
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
997
1 028
371
124
74
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 594 recenzji
Zrecenzowano: 21 czerwca 2018

Bardzo dobrej klasy hotel, położony blisko katedry. Miła i profesjonalna obsługa. Czyste pokoje. Fajna atmosfera w barze szczególnie podczas oglądania meczów mundialowych. Jeżeli będę kiedyś jescze w Kolonii to wybiorę ten hotel.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, MalyLysy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Cologne, Guest Relation Executive, Hilton CologneOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear MalyLysy,

Thank you for choosing the Hilton as your hotel in Cologne and for the time you took to share your valued feedback with us via Tripadvisor.com. I am delighted to hear that you had a satisfying experience at our hotel. We hope you enjoyed your time in Cologne and we are already looking forward to welcoming you back as our guest in the near future. Best regards, your Hilton Cologne Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2017 z urządzeń przenośnych

Bonn jest tańsze i spokojniejsze od Kolonii. Często tam bywam odwiedzając targi czy to w Kolonii czy we Frankfurcie. Odległości nie są problemem. Hotel ma świetną lokalizację i wysoki standard obsługi. To jeden z moich ulubionych hoteli w przyzwoitej cenie.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 534maciejl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Cologne, Guest Relation Executive, Hilton CologneOdpowiedź udzielona 23 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Maciej L,
thank you very much for letting us have your review on Tripadvsior.
It was our pleasure to welcome you to Cologne as our guest and we are glad to hear that you had a pleasant time with us.
Your detailed feedback is much appreciated and we will use your comments to further improve our service as your host - thank you!
Dear Maciej L, the whole team would be happy to welcome you back for future visits to our city!
Best regards from Cologne, your Hilton Cologne Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 października 2016

Doskonale położony hotel. Wygodny. Bardzo sympatyczny bar z super obsługą. Śniadania obfite. Minus za wodę w pokoju w cenie 7,50 EUR/butelkę - powinna być gratis, wiele hoteli na tym poziomie tak ma w standardzie.

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Cologne, Guest Relation Agent, Hilton CologneOdpowiedź udzielona 17 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Grzegorz Z, Thank you for choosing the Hilton as your hotel in Cologne and for the time you took to share your valued feedback with us via Tripadvisor. I am delighted to hear that you had a satisfying experience at our hotel. We hope you enjoyed your time in Cologne and we are already looking forward to welcoming you back as our guest in the near future. Best regards, your Hilton Cologne Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2016

Hotel w doskonałym położeniu w centrum miasta - tuż przy katedrze. Bardzo profesjonalny, przyjazny i uśmiechnięty personel. Korzystaliśmy ze śniadania - bardzo smaczne dania, spory wybór. Wszystko na wysokim poziomie, zgodnie z oczekiwaniami. Internet mieliśmy w pokoju bezpłatny bo należymy do programu HHonors i przez ich stronę dokonaliśmy rezerwacji. W innym wypadku internet jest płatny. Pokój czysty i przestronny. Dobrze wyposażony - w tym żelazko, kosmetyki w łazience. Jedyne czego brakowało mi to mała ilość muzycznych kanałów w TV. Ale to szczegół.

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek_Waw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Cologne, Guest Relation Agent, Hilton CologneOdpowiedź udzielona 13 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear marcus_online, thank you so much for your great feedback and your kind words. We love to see that you enjoyed your stay with us that much and that you are sharing your comments with all other travellers worldwide. We are looking forward to welcome you back in our Hotel. All the best, your Hilton Cologne Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel spoko - jeszcze bardziej hotelowy bar, pokoje przestronne - wysoki standard, minusem jest butelka wody za 8€ w pokoju !!! Położenie dosłownie 2 minuty od katedry kolońskiej rekompensuje wszystko :) nie trzeba się martwić o auto bo podjeżdża się zgodnie z amerykańską tradycją pod główne wejście a obsługa sama odstawia je na parking hotelowy :D

Termin pobytu: maj 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Lukas25Poland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Cologne, Guest Relation Agent , Hilton CologneOdpowiedź udzielona 26 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear Lukas25Poland,
thank you very much for letting us have your review on Tripadvisor.
It was our pleasure to welcome you to Cologne as our guest and we are glad to hear that you had a pleasant time with us.
Your detailed feedback is much appreciated and we will use your comments to further improve our service as your host - thank you!

Dear Lukas25Poland, the whole team would be happy to welcome you back for future visits to our city!
Best regards from Cologne, your Hilton Cologne

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji