Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miły początek dnia”
The Great Berry — recenzja

The Great Berry
Nr 3 wśród 169 Kawa i herbata (Kolonia)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 12 USD
Okolica: Neustadt-Nord
Informacje o restauracji
Okolica: Neustadt-Nord
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Mimo ze musieliśmy pokonać 2,5 km żeby dojść od naszego miejsca postoju i poczekać na wolny stolik było warto. Smacznie podane śniadanko, miła atmosfera i sympatyczna Pani która nas obsługiwała. Jak w Kolonii to śniadanie tylko tutaj :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 711darekb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex_0510, Inhaber, The Great BerryOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

I don’t understand it - but thank you for the 5 stars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (96)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 96 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 27 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 stycznia 2019

Termin wizyty: grudzień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlexandraB4601, Inhaber, The Great BerryOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 grudnia 2018

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlexandraB4601, Inhaber, The Great BerryOdpowiedź udzielona 30 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Great Berry — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kolonia, Nadrenia Północna-Westfalia
Kolonia, Nadrenia Północna-Westfalia
 
Kolonia, Nadrenia Północna-Westfalia
Kolonia, Nadrenia Północna-Westfalia
 

Byłeś(-aś) w The Great Berry? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem