Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 569)
Filtruj recenzje
2 570 wyniki
Oceny podróżnych
1 017
951
372
142
88
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 017
951
372
142
88
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 570 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Elegancki hotel z profesjonalna obsługa i bardzo dobrym śniadaniem.
W pobliżu parki i drogi rowerowe.
Ja korzystałem z nextbike 1€ za godzinę.
Hotel w którym można na prawdę odpocząć po pracy i co dla mnie ważne na świeżym powietrzu nie tylko w saunie czy fitnessie.
Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, robertkX1358YP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Frankfurt, Guest Relations Specialist, Radisson Blu Hotel, FrankfurtOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Good afternoon,

Thank you for choosing Radisson Blu Hotel for your stay in Frankfurt.

We are pleased to see your overall satisfaction regarding your recent stay with us and we are prout that you would recommend our hotel.

We are looking forward to the great pleasure of welcoming you back in the near future.

Kind regards,
Radisson Blu Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Miła i pomocna obsługa, smaczne jedzenie w restauracji hotelowej, wygodne pokoje. Można tu odpocząć i popracować. Hotel dobrze skomunikowany z centrum, z Frankfurt Messe, z lotniskiem. Polecam i na pewno wrócę.

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Alla T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Frankfurt, Guest Experience Manager, Radisson Blu Hotel, FrankfurtOdpowiedź udzielona 22 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ala T,

thank you for your kind words of feedback. We are happy you enjoyed your stay with us.
We are already looking forward your next visit in the Radisson Blu Hotel Frankfurt.

Kind regards,
Johanna Arnold, your Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2017

Dość niezły hotel na odcinku między lotniskiem a terenami targów.Do ścisłej starówki -
ok. 20 euro taxi, czas podróży - około 16 minut.Targi - ok. 5 minut, taxi.
Ładne widoki miasta z wyższych pięter hotelu (mieszkałem na 15). Pokoje nie są duże.Śniadania wystarczająco urozmaicone, jak na niemieckie gusta ) Obsługa na wysokim poziomie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Ładne widoki z wysokich pięter
Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, doktor777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Frankfurt, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel, FrankfurtOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017
Tłumaczenie Google

We are more than happy to ensure you a great time at Radisson Blu Hotel, Frankfurt.
Great to hear that you enjoyed the view from your room and the Service.
Hopefully we may welocme you back soon!

sunny regards,
Viola Appenzeller
Your Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Z uwagi na bliskosc tego hotelu do biura, zwykle podczas swoich czestych wizyt we Frankfurcie wybieram ten hotel. Jest ok, obsluga bez zarzutu, pokoje ok, sniadania z duzym wyborem posilkow, wiec nie ma sie do czego przyczepic. Nie ma jednak nic wiecej niz poprawnosc... Nie przepadam za designem w srodku, bardzo plastikowe, zawsze jest tloczno i jest nieciekawa restauracja. Widok z okna na autostrade lub biurowce.

Termin pobytu: marzec 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Iwona G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Frankfurt, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel, FrankfurtOdpowiedź udzielona 27 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Iwona,

Many thanks for sharing your feedback. We are happy to hear that you enjoyed our convenient location. We look forward to welcoming you back soon!

Best regards,
Your Radisson Blu Frankfurt team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 maja 2015 z urządzeń przenośnych

Hotel polozony w spokojnej dzielnicy miasta. Ciekawy design. Raczej biznesowy. Pokoje w dobrym standardzie,
czyste. Restauracja serwuje bardzo dobre potrawy, pyszne i obfite sniadania. Mozliwosci konferencyjne na wysokim poziomie, obsluga tworzaca sympatyczna atmosfere pobytu. Swietny widok z 17 pietra. Basen i dobry fitness na 18 pietrze.

Termin pobytu: maj 2015
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, RyszardM2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Frankfurt, General Manager, Radisson Blu Hotel, FrankfurtOdpowiedź udzielona 10 maja 2015
Tłumaczenie Google

Dear RyszardM2013,
thank you for your wonderful feedback regarding your previous stay with us.
I am happy to read that we were able to wow you regarding staff and our hotel with all its facilities – I will forward your praise to our chef as well.
You are always welcome to be our guest again in future.
See you the next time!
With kind regards,
Helge Luetters
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji