Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Frankfurt
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Senckenberg Natural History Museum (Naturmuseum Senckenberg)
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Czad

Super miejsce dla zarowno doroslych jak i mlodszych zwiedzajacych. Wszelka gama roznych zwierzat na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 stycznia 2019
215rolands
,
Frankfurt, Niemcy
z urządzeń przenośnych
Przeszlosc w jednym miejscu!

Wspaniale Muzeum, nie tylko dzieci znajda cos dla siebie. Dorosli rowniez doskonale bawili sie w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 października 2016
MagdalenaS1650
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 244)
  
Recenzje (1 244)
Filtruj recenzje
1 244 wyniki
Oceny podróżnych
702
392
116
26
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
702
392
116
26
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 244 recenzji
Zrecenzowano: 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam to miejsce na szybkie odwiedziny. Miejsce dosyć rozległe, posiada dwa piętra. Bardzo dużo rodziców z dziećmi, więc raczej dużo krzyków dookoła. Wejście dla dorosłych 10 euro.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, konradw495
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce dla zarowno doroslych jak i mlodszych zwiedzajacych. Wszelka gama roznych zwierzat na wyciagniecie reki, no prawie bo szyby.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, 215rolands
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2016

Wspaniale Muzeum, nie tylko dzieci znajda cos dla siebie. Dorosli rowniez doskonale bawili sie w Muzeum. Mnostwo niezwykle interesujacych eksponatow.
Niesamowite Dinozaury. Naprawde warto sie tam wybrac! w kilka chwil czlowiek cofa sie o setki lat.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2016
Dziękujemy, MagdalenaS1650
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Niesamowite wrazenia... w ciagu kilku chwil znaleźliśmy się wieki cale przed człowiekiem.... fantastyczne miejsce... zmusza do myślenia....

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2015
1  Dziękujemy, Agnieszka J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 grudnia 2015 z urządzeń przenośnych

Miejsce gdzie przede wszystkim dzieci będą mogły zobaczyć podziwiać dinozaury historie naszej planety

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2015
Dziękujemy, The World is B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji