Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 667)
Filtruj recenzje
2 667 wyniki
Oceny podróżnych
1 535
927
150
36
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 535
927
150
36
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 667 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2018 z urządzeń przenośnych

Super Hotel w świetnej lokalizacji!!! Bardzo miła obsługa !! Pokój super . Przestronny , cichy i naprawdę wygodny. Jedyny mały minus to nie działający czajnik. Ale generalnie super hotel w bardzo dobrej lokalizacji !!! Blisko potsdamer platz oraz charlie check point oraz przede wszystkim mustafa gemuse kebap !!! Napewno jeszcze wrócimy . Polecam !!!

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, PiotrJ83
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: evelynkoziarski, Guest Relations Manager, Movenpick Hotel BerlinOdpowiedź udzielona 6 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Piotr,

thank you very much for your stay in our hotel and for taking the time to share your wonderful feedback with us. We are very happy to read that you enjoyed the stay in our hotel and that you were satisfied with our central location and your room.
Please be assured that I’m forward your compliments to our team.
We hope you had pleasant trip back home and hope to welcome you again in our beautiful city.

With best wishes from Berlin,
Evelyn Koziarski
Guest Relations Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2016

Dobry , klimatyczny hotel w dobrym miejscu , przy Tempodromie i stacji S 2. Obiekt dla miłośników dobrej architektury . Budynek zaadoptowany z obiektu fabryki Siemensa. Pokoje wygodne i ciche ,wygodne łózka Dobra obsługa .

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sina B, Guest Relations, Movenpick Hotel BerlinOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Anna,

Thank you for your positive review, which I have shared with our staff. We are delighted to hear that you enjoyed your stay, and look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Sina Bartel
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 grudnia 2014

Doskonały hotel w centrum Berlina tuż przy Potsdamer Platz. Duże, gustownie urządzone pokoje, profesjonalna obsługa i pyszne śniadanie w formie bufetu. Bardzo czysto, wygodne łóżka i mięciutka pościel.

Termin pobytu: grudzień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Paszulka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SBartel, Guest Relations, Movenpick Hotel BerlinOdpowiedź udzielona 24 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for your wonderful review, which I have shared with our staff. We are delighted to hear that you enjoyed your stay, and look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Sina Bartel
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2014

Bardzo fajny hotel, miła obsługa, czysto, pokoje bardzo przestronne - klimatyzowane. Ceny przystępne, jedzenie bardzo dobre! Okolica spokojna, do centrum blisko, obok hotelu podziemna stacja kolejki miejskiej S-Bahn.

Hotel godny polecenia.

Wskazówka dotycząca pokoi: WiFi w pokojach za dopłatą
Termin pobytu: czerwiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SBartel, Guest Relations, Movenpick Hotel BerlinOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Sina Bartel
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 16 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: evelynkoziarski, Guest Relations Manager, Movenpick Hotel BerlinOdpowiedź udzielona 16 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji