Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niedosyt”
Grand Hyatt Berlin — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 12 dodatkowych witryn!
Grand Hyatt Berlin
Miejsce nr 20 wśród 634 hoteli w Berlinie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 10 lipca 2017

Czytając wcześniej recenzje tego hotelu spodziewałem się czegoś więcej. Sam pokój jeśli chodzi o styl, wyposażenie i wielkość był OK. Fajna łazienka z ciekawie zaaranżowanym prysznicem tuż obok wanny, pewnym zaskoczeniem było tylko to, że szafa na ubrania mieściła się w łazience właśnie, chociaż schowane w niej ciuchy po dwóch dniach nie były mimo to wilgotne. Pierwszy raz spotkałem się też z wyposażeniem pokoju w żelazko i deskę do prasowania. Na pewno dużym atutem hotelu jest położony na ostatnim , 8 pietrze basen i taras z fajnym widokiem na Berlin. Można się tam zrelaksować czy nawet opalać na fajnych leżakach. I wszystko w zasadzie byłoby na piątkę z plusem, gdyby nie dziwny zapach kurzu , "starzyzny" , który cały czas unosił się w pokoju oraz to, że po powrocie " z miasta" w okolicach godziny 17,00 zastaliśmy wszystko w takim stanie jak zostawiliśmy wychodząc rano. Innymi słowy pokój niesprzątnięty, łóżko nieposłane, w łazience bałagan. Mieszkaliśmy już w wielu dobrych hotelach, także w Berlinie ale z czymś takim spotkaliśmy się po raz pierwszy. Oczywiście po kolejnym powrocie późnym wieczorem było już sprzątnięte ale niesmak pozostał. Szkoda.

Wskazówka dotycząca pokojów: Im wyżej tym lepiej
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kazimierz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GHBerlin, Manager, Grand Hyatt BerlinOdpowiedź udzielona 13 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Kazimierz S,

Thank you very much for having chosen to stay with us recently and for having taken the time to write this review. I was delighted to learn that you liked our facilities in general and I am happy that you had the time to relax at the Club Olympus Spa & Fitness with views over Berlin. However, I regret that we were not able to live up to your expectations regarding the cleanliness and housekeeping service and I ask you to accept my sincere apologies. Please rest assured that we will discuss your comments internally in order to improve our services and it would be our pleasure to welcome you back in the future to fully convince you of the high standards, that we always strive to provide. Should there be anything else I can do or should you have any questions or concerns, please do not hesitate to contact me at any time.

Kind regards
Benno Geruschkat
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (3 101)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 3 102 recenzji

Zrecenzowano 3 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Doskonaly,komfortowy najwyzsza swiatowa polka, czujesz sie naprawde jak gosc i masz poczucie iz obsluga chce przychylic Ci nieba, poza tym 200m do bramy Brandeburskiej, z czystym sumieniem polecam kazdemu

Data pobytu: marcu 2016, podróż służbowa
2  Dziękujemy, bartłomiej k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GHBerlin, Manager, Grand Hyatt BerlinOdpowiedź udzielona 7 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear bartłomiej k,

Thank you very much for having chosen to stay at Grand Hyatt Berlin and for your positive review. It is great to read that you enjoyed the location of the hotel and I am delighted to learn that you had an overall pleasant experience. I hope you had a wonderful time in the German capital and that you had the opportunity to visit some historic and interesting sights around. We look forward to welcoming you back soon and should there be anything that we can do for you in the meantime, please just let us know.

With kind regards
Benno Geruschkat
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 stycznia 2017

Cudowne miejsce w dobrym położeniu, pokój miał przepiękną panoramę. jest co zwiedzać w okolicy. fajne kluby, fajni ludzi.
Obsługa bardzo profesjonalnie podchodzi do wykonywania swoich wytyczonych zadań .

  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, stukupuku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GHBerlin, Manager, Grand Hyatt BerlinOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear stukupuku,

Thank you for your recent stay with us and your positive review. It is great to read that your room, the view as well as the location of the hotel completely met your needs and expectations. For the entire team it is a great compliment to learn that you enjoyed the service received and I hope that we were able to make you feel comfortable. Should you start planning your next trip to Berlin, please just let us know and we will be delighted to assist with any reservations and recommendations.

Best regards
Benno Geruschkat
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 stycznia 2017

Wszystko co najlepsze. Hotel w samym centrum Berlina, bardzo komfortowy i wygodny, Pokoje bardzo czyste, wygodne, przestronne. Bardzo dobry personel dbający o swoich gości. Świetne Spa i basen. 7 piętro to piętro klubowe gdzie w ciszy i spokoju można się relaksować. Żeby poczuć się jeszcze bardziej komfortowo warto dopłacić do tego pakietu. Jeden z lepszych hoteli w jakich byliśmy. Jeden z najlepszych serwisów jakie mieliśmy. POLECAMY!!!

  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Piotr B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GHBerlin, Manager, Grand Hyatt BerlinOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Piotr B,

Thank you very much for your recent stay with us and your positive review. It is great to read that you enjoyed your room, the location of the hotel as well as the facilities of the Grand Club and the Club Olympus Spa & Fitness. I am pleased to learn that the service received completely met your needs and that you felt comfortable and at ease. We truly appreciate your recommendation and the entire team would be delighted to welcome you back in the near future. Please do not hesitate to contact us at any time if there is anything that we can do for you.

With kind regards
Benno Geruschkat
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2016

Piękny hotel, w idealnym położeniu, blisko sony center, panorama punktu, arkadów, gdzie można przysiąść na trawie.
Pokój mieliśmy na piętrze klubowym, pojechaliśmy na urodziny mojej dziewczyny, od czasu samego zameldowania czuliśmy się fantastycznie. Poprosiliśmy Pana w recepcji czy mógłby ściągnąć mniejszy zadatek z karty walutowej, ponieważ chcielibyśmy wydać te pieniądze na zakupy w Berlin Mall czy KaDeWe, nie było z tym najmniejszego problemu. Parking jak na centrum tani - 20 euro za dobę to naprawdę dobra cena.
Pokój mieliśmy na piętrze klubowym, był duży, czysty, z super widokiem, łóżko wielkie, mega wygodne, aż się nie chciało wstawać, jednak jak się pomyślało o tym co czeka na śniadanie na dole w restauracji VOX, to nie był to wielki wysiłek. Śniadanie bogate, pełno wszystkiego, wychodziliśmy objedzeni i trzymało nas do 15-16. W weekendy śniadanie do 12 co jest wielkim plusem dla śpiochów! Wieczorem smaczne przekąski na słono i na słodko na piętrze klubowym, szeroki wybór wina i napojów w lodówkach. Dziewczyna w dzień swoich urodzin dostała do pokoju życzenia od hotelu i szampana - trzeba napisać to wielkimi literami KLASA! Basen z super widokiem na oświetlony nocą Berlin! Polecam ten hotel z czystym sumieniem i jeżeli kiedykolwiek znowu odwiedzę Berlin to już z góry wiem gdzie się zatrzymam!

Wskazówka dotycząca pokojów: Jeżeli będzie mała różnica między ceną za zwykły pokój, a piętro klubowe, to proszę się dwa razy nie...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: kwietniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Domryga
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GHBerlin, Manager, Grand Hyatt BerlinOdpowiedź udzielona 19 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Domryga,

Let me thank you that you have chosen to stay with us for your friend’s birthday and that you have taken the time to share this detailed review. I am delighted to read that your room as well as the breakfast selection, the food selection at the Grand Club and the location of the hotel completely met your needs and expectations. It is great that you found some time to visit the Club Olympus Spa and enjoyed the rooftop view over Berlin. It sounds like you visited many interesting and beautiful places around and had a wonderful time in the German capital. I hope that we were able to make your trip and your friend`s birthday a truly memorable one. We truly appreciate your recommendation and would be pleased to welcome you back soon. Please just let us know if there is anything that we can do for you in the meantime and our team will be happy to assist you.

Warm regards
Benno Geruschkat
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Berlin)
Charlottenburg
The Mandala Hotel
The Mandala Hotel
Nr 8 z 634 w lokalizacji Berlin
Liczba recenzji: 2 322
Charlottenburg
Berlin Marriott Hotel
Berlin Marriott Hotel
Nr 24 z 634 w lokalizacji Berlin
Liczba recenzji: 1 958
Charlottenburg
The Ritz-Carlton, Berlin
The Ritz-Carlton, Berlin
Nr 25 z 634 w lokalizacji Berlin
Liczba recenzji: 2 762
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Mitte
Regent Berlin
Regent Berlin
Nr 5 z 634 w lokalizacji Berlin
Liczba recenzji: 1 610
Charlottenburg
Waldorf Astoria Berlin
Waldorf Astoria Berlin
Nr 19 z 634 w lokalizacji Berlin
Liczba recenzji: 1 523
Mitte
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
Nr 15 z 634 w lokalizacji Berlin
Liczba recenzji: 3 553
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Grand Hyatt Berlin? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Grand Hyatt Berlin — dodatkowe informacje

Adres: Marlene Dietrich Platz 2, 10785 Berlin, Niemcy
Lokalizacja: Niemcy > Berlin > Charlottenburg
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr2 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Berlin
Nr3 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Berlin
Nr10 wśród hoteli spa w miejscowości Berlin
Nr12 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Berlin
Nr18 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Berlin
Zakres cen: 601 zł–1 550 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Grand Hyatt Berlin 5*
Liczba pokoi: 342
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA, Ctrip TA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Grand Hyatt Berlin. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Grand Hyatt Berlin Hotel Berlin
Berlin Grand Hyatt
Hyatt Berlin
Berlin Hyatt

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem