Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Berlin
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 589)
Filtruj recenzje
1 589 wyniki
Oceny podróżnych
189
591
470
223
116
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
189
591
470
223
116
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 589 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel dramat! Zupełnie odbiega on prezentowanego na zdjęciach. W pokojach jest BRUDNO, pracownicy recepcji nie posiadają chyba żadnych kompetencji. Należy uważać aby pracownicy recepcji naliczyli odpowiednią kwotę za pobyt, za którą mieli państwo rezerwację, jak również nie informują za co są dodatkowe opłaty. Mi to pachnie okradaniem gości. Jestem bardzo nie zadowolony z pobytu i odradzam każdemu kto chce mieć udany pobyt w Berlinie. Jest bardzo wiele innych hoteli z wyższym standardem nawet w niższej cenie po drugiej stronie ulicy. Był to mój najgorszy pobyt. Zawsze gdy podróżowałem do hoteli z grupy Accor był zachowany standard obsługi, pokoju i czystości w tym zwanym dalej hotelem nawet meble się rozpadały, kabina prysznicowa była w częściach i wszech obecny brzydki zapach i brud!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, WOXiOZZY
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AGON G, Leiter Front Office, Mercure Hotel Berlin am AlexanderplatzOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Oh dear, so much drama in one rating - that shocks us too.

The Mercure brand hotels do everything they can to offer you the best quality service for every stay you make. Your opinion is therefore of the greatest interest to us.

We always try to meet the requirements and wishes of our guests, but it happens that we cannot meet these requirements. However, the rooms meet 100% of the requirements of the 3*** segment and have been checked by AccorHotels and considered appropriate for this star segment.

We assume that by "extra costs" you mean the City Tax which is mentioned in the booking confirmation - it is a pity that you did not see this in your confirmation before. But we will be happy to check if this can be represented differently. So you were not robbed, you only paid what was known and in your confirmation.

We exclude that we meet again now once and say nevertheless thank you for the feedback to your terrible visit with us.

Greetings
Steffen Hacker
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedna gwiazdka za położenie zaś druga za śniadanie. Hotel sieci Mercure przerobiony z hotelu robotniczego w DDR. Nie ukrywają tego: są skrzynki na listy i domofon w przedpokoju. Brak lodówki i klimatyzacji. Niech Was sieć Mercure w tym wypadku nie zmyli.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Argent24
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AGON G, Leiter Front Office, Mercure Hotel Berlin am AlexanderplatzOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hello, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Hotel Berlin am Alexanderplatz. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.

At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence.

At the GDR time our house had not been a hotel, so their assumption that it was converted from a functioning hotel in the GDR unfortunately is not correct.


We always try to meet the requirements and wishes of our guests, but it happens that we cannot meet these requirements. However, the rooms meet 100% of the requirements of the 3*** segment and have been inspected by AccorHotels and considered appropriate for this star segment. Air conditioning and refrigerators are not part of our standard and will not be promoted.

We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Sincerely,

Steffen Hacker
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel rodem z NRD. Stare wykładziny, kiedyś to był hotel robotniczy. Całość nadaje się do wyburzenia. Brudno, a czasy świetności skończyły się w latach 80. Dwie gwiazdki za lokalizację i śniadanie. Nie polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, coliber73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AGON G, Leiter Front Office, Mercure Hotel Berlin am AlexanderplatzOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Coliber,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Hotel Berlin am Alexanderplatz. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.

At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence.

In the 80's and in the GDR time this house had not been a hotel - and as you can see not all guests are careful, so that it gradually comes to renovation measures.

We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Sincerely,

Steffen Hacker
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2019

Hotel ma jedną zaletę - dobrą lokalizację. Na tym w sumie koniec. Pokoje są spore, z balkonami, łazienki po remoncie, jednak pokoje nie mają klimatyzacji więc latem jest tam trudno wytrzymać. Bardzo wolna winda, w niej także panuje straszliwa duchota. Woda w pokoju płatna dodatkowo (około 2 euro za butelkę) ale za to herbata i kawa za darmo. Zameldowanie od 15, bagaż można przechować w specjalnych lockerach tylko (na monety - 1 euro, zwrotne). Hotel zdecydowanie odstaje od innych hoteli sieci Mercure, niestety na niekorzyść. Na pewno się tam już nie zatrzymam, szkoda pieniędzy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, x772016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AGON G, Leiter Front Office, Mercure Hotel Berlin am AlexanderplatzOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Hello, Thank you for taking your time to tell us about your experience in our hotel. We always strive to meet our guest's whishes and expectations, unfortunately it occurs that we cannot meet all requirements. Our rooms meet a 3*** standard and have been approved by Accor Hotels. Air conditioning is not part of our interior.

Best regards
Steffen Hacker
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel dobrze położony. Pokoje bardzo przestronne i czyste. Części wspólne budynku wymagają odświeżenia. Hotel zlokalizowany jest przy ruchliwej ulicy oraz nie ma klimatyzacji wiec spanie w upalną noc może być mało komfortowe.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, donnieb564
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AGON G, Leiter Front Office, Mercure Hotel Berlin am AlexanderplatzOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Donnie,

Thank you for taking your time to tell us about your experience in our hotel. We always strive to meet our guest's whishes and expectations, unfortunately it occurs that we cannot meet all requirements. Our rooms meet a 3*** standard and have been approved by Accor Hotels. Air conditioning is not part of our interior.

Regards,
Steffen Hacker
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji