Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Berlin
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (6 320)
Filtruj recenzje
6 320 wyniki
Oceny podróżnych
3 566
1 986
511
151
106
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 566
1 986
511
151
106
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 6 320 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Świetny hotel, wygodny, bardzo centralny, obok duomo i wyspy muzeów. Spektakularne wejście z akwarium 25m, bardzo ładne personel, wygodny pokój. Psicin i siłownia Mają się trochę, ale dobrze się nie chroni. Nie jest to krytyki lub negatywny osąd! Gorąco polecam. PS jest śpią, a rano, nie będziesz już wstać!

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Domain C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Berlin, Guest Experience Manager, Radisson Blu Hotel, BerlinOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za wspaniałe opinie i piękne komentarze pełne pochwały Domena C. Bardzo cieszymy się z twoich miłych słów w związku z twoimi ostatnimi doświadczeniami z nami i że spałeś dobrze i nie chciałeś wstawać rano - co za piękny komplement :) Mamy nadzieję, że wrócisz z nami w przyszłości. Z pozdrowieniami, Stefanie, Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2019

wszystko byłoby dobrze, gdyby klimatyzacja działała (w pokojach od strony akwarium straszny zaduch, a klimy zero chłodu , ale mnie męka), akwarium było gaszone za wcześnie (ale akwarium, to częśc sealife, a nie hotelowe), a poza tym miły personel i chętny do pomocy, pokoje czyste. na minus brak polskich kanałów w tv. Położenie na wielki plus, właściwie w samym centrum, piękny widok przy śniadaniu

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Roam47943913306
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Berlin, Service Manager, Radisson Blu Hotel, BerlinOdpowiedź udzielona 18 maja 2019

Drodzy Roam47943913306,
Dziękuję bardzo za szczegółowe i uczciwe Opinie!
Bardzo mi przykro, że czułem się jak Twój pokój nie był wystarczająco klimatyzacja bez okna na zewnątrz. Mam nadzieję, że nadal cieszył się widok na akwarium i może zrozumieć, że musimy wyłączyć światła wieczorem więc Goście (i ryby;)) może spać dobrze.
Miło jest przeczytać, że podoba Ci się nasz centralny lokalizacja i widok na śniadanie.
Chętnie Powitamy Cię ponownie w przyszłości, a może wtedy wybrać pokój do strony katedry, aby cieszyć się ładny widok i balkon.
Pozdrawiam, Annika Dröge, Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2019

Wybralismy ten hotel ze wzgledu na akwarium. Fakt jest to duza wartosc dodana. Piekny widok z pokoju- rozrywka dla dzieci i doroslych. No i to byloby na tyle. W pokoju maszyna do kawy, ktora nie dzialala. Brak mozliwosci zrobienia herbaty. Trzeba bylo zjechac do baru i tam nabyc sobie herbate ( 5 gwiazdek?!). Sejf w pokoju nie dzialal-chyba baterie byly stare. W pokoju nie bylo zadnej szklanki lub butelki wody. Basen okazal sie basenikiem dla dzieci a hotelowy bar to totalna porazka! W burgerach podaja placki ( chyba mrozone) typu fast food a nie mieso mielone. To za jedyne okolo 16 Euro. PORAZKA!

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KatjaEva
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Berlin, Guest Experience Manager, Radisson Blu Hotel, BerlinOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2019

Cześć KatjaEva, dziękuję bardzo za poświęcenie czasu na podzielenie się wrażeniami odnośnie ostatniego pobytu u nas. Uwielbiamy to, że widok SeaLife cieszył się widokiem na akwarium i że zabawiał cię. Możemy w pełni zrozumieć, dlaczego. Rozczarowujące jest jednak to, że nie cieszyłeś się każdym aspektem pobytu u nas, jeśli chodzi o obsługę pokoju i że Cię zawiedliśmy. Bardzo mi przykro i zapewniam, że postąpimy bardzo dokładnie, aby upewnić się, że te rzeczy nie powtórzą się w przyszłości. Chcielibyśmy przywitać Cię z powrotem w przyszłości. Z poważaniem, Stefanie, menedżer gości

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2018

Hotel świetnie usytuowany, bez problemu można się do niego dostać z Dworca Kolejowego, taksówki dostępne od ręki pod hotelem, kilka metrów dalej przystanek autobusów Hop On - Hop Off. Pokój w standardzie Radissona, my mieliśmy akurat z widokiem na akwarium, dziwi jedynie brak wody w pokoju (mineralnej uzupełnianej podczas sprzątania), poza tym wygodnie i milo. Serwis sprzatający bez zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o ceny, to typowe europejskie ceny hotelowe, ale nikt przecież nie zmusza do korzystania. Bardzo miła i profesjonalna obsługa informacji turystycznej + dystrybucji biletów, karnetów, kart komunikacyjnych. Jedynie na minus prędkość i jakość połączenia wi-fi w pokoju. Szybciej działał smartfon na lte przez sieć, ale to jedyny minus. Polecam jeżeli ktoś chce wygodnie mieszkać w centrum Berlina.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, P S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Berlin, Guest Experience Manager, Radisson Blu Hotel, BerlinOdpowiedź udzielona 24 lipca 2018

Dziękuję bardzo za opinię i za poświęcenie czasu, aby napisać do szczegółowego o swoim pobycie u nas. Zwłaszcza zespół Concierge będzie zachwycony, gdy otrzymasz swoją pochwałę i osobiste uznanie, co jest wspaniałą motywacją. Jesteśmy również świadomi i obecnie pracujemy nad niektórymi zagadnieniami, o których wspomniałeś, w tym WIFI, w której w nadchodzących dniach zmienimy sprzęt, co znacznie poprawi sygnał i połączenie. Podzielimy się twoimi komentarzami i omówimy wewnętrznie, co możemy zrobić, aby się poprawić i mamy nadzieję, że będziemy mieli szansę przywitać Cię z powrotem w przyszłości. Z poważaniem, Stefanie, menedżer gości

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2017

Hotel w samym sercu Berlina. Doskonałe miejsce wypadowe na wycieczki po mieście. Pokoje bardzo ładne, w miarę przestronne. Bufet śniadaniowy spory. Jedzenie smaczne. Typowy standard hotelowy. Polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje wewnętrzne mają balkon/widok na patio wewnątrz hotelu przez co może być głośniej.
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RD_Berlin, Guest Experience Manager, Radisson Blu Hotel, BerlinOdpowiedź udzielona 23 października 2017

Dziękuję bardzo za recenzję i życzliwą treść - tak bardzo się cieszę, że poświęciłaś czas, aby podzielić się swoimi fantastycznymi wrażeniami z nami! Rekomendacja jest dla nas bardzo ważna i już nie możemy się już doczekać powitania z powrotem. Pozdrawiam Stefanie, Gość Doświadczenie Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji