Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Berlin
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (4 077)
Filtruj recenzje
4 077 wyniki
Oceny podróżnych
2 629
1 171
208
40
29
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 629
1 171
208
40
29
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 077 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Bywam w Berlinie dość często, więc chyba w żadnym innym mieście nie miałem okazji przetestować tyle różnych hoteli . Centrum byłego Berlina Zachodniego to moje ulubione miejsce pobytu. W tej lokalizacji mieszkałem już w Waldorf Astoria i Sofitel. Tym razem to był Pullman. Wcześniej miałem okazję nocować tylko raz w tej sieci w Marsylii i nie byłem szczególnie zadowolony. Tym razem jest inaczej. Położenie nieco na uboczu, do metra trochę trzeba iść- nie jest to najmocniejszy punkt hotelu, ale dalej jest już tylko super- pozytywnie. Wystrój, przestronność lobby, restauracja ( gigant podzielony na kilka mniejszych pomieszczeń- można się zgubić, ale mimo to jest przyjemnie ), smaczki designerskie ( np. żyrafa ) robi oszałamiające wrażenie - znacznie lepiej niż w pobliskim Sofitelu. Jest też basen - co w berlińskich hotelach jest niestety rzadkością; może bez fajerwerków ale ładnie i czysto. Sam pokój też bez absolutnie żadnej skazy- idealnie. Śniadanie - bajka . Największy skarb to pracownicy - w żadnym berlińskim hotelu nie spotkałem tak sympatycznego i przyjaznego personelu- aż chce się tam wracać ! To wszystko w nader atrakcyjnej cenie- znacznie taniej niż wymienione na początku opinii hotele. Wprost genialnie !

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, robson71andy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JessicaR_lknh, Guest Relations Manager, Pullman Berlin SchweizerhofOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear robson71andy,

first of all thank you very much for your amazing feedback!
I am really happy to know that you had such a lovely time in our hotel and you were able to enjoy it to your fullest.
Most of all your comment regarding our team is wonderful.
I am so proud that they did such a lovely job and were able to convince you in all areas!

Hopefully you will come back soon!

We look forward to your next stay,

With kind regards,

Nina S. - Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest idealnie położony. Wszędzie blisko . Ok400m do Kurfürstendamm . Blisko przystanek autobusowy oraz zoo.

Pokoje czyste, łazienka tez. Nie ma odgłosów dochodzących z innych pokoi.
Jedynym mankamentem tego hotelu jest moim zdaniem parking podziemny , który jest tak wąski że trudno wjechać i wyjechać oraz manewrować samochodem. Jest też za drogi bo kosztuje 30 € za dobę. Ktoś tego nie przemyślał o czym świadczą ślady - Tuluzy na prawie każdym słupku i na każdym Zakręcie parkingu

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, benidorm11111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JessicaR_lknh, Guest Relations Manager, Pullman Berlin SchweizerhofOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your positive feedback.
I am pleased to hear that you had a lovely time in Berlin!
It is absolutely true that our hotel is good located and you have a lot of bars,restaurants and shopping around.
Unfortunately it is true that our garage is really tight however my colleagues are more than happy to take care of your car and will park it. Just let them know during your check-in :).

I hope to see you next time again!
Kind regards,

Nina Schwaben

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2018

Pullman Berlin Schweizerhof to jeden z tych hoteli w których obok świetnej obsługi i wygodnych pokoi możesz cieszyć się designem całego obiektu. Hotel ma bardzo przyjemną strefę spa/basenu, oferuje smaczne i różnorodne śniadania. W granicach krótkiego spaceru szereg atrakcji zachodniej części Berlina. Z przyjemnością wrócimy ponownie.

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, Tomasz H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jessica R, Guest Relations Manager, Pullman Berlin SchweizerhofOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Tomasz, thank you very much for your lovely feedback which we highly appreciate. I am very happy to read that you had a great stay with us. We look forward to welcoming you back again and wish you all the best!

Yours sincerely,

Jessica R.
Pullman Berlin Schweizerhof

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany. Znajduje się przy samym zoo. Pokój trzyosobowy wystarczających rozmiarów. W pokoju dostępna herbata woda i kawa. Pyszne śniadanie i świetny basen oraz siłownia. Polecam

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewa J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bianca F, Leiter Gästebetreuung, Pullman Berlin SchweizerhofOdpowiedź udzielona 11 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ewa J!

Many thanks for your kind feedback on TripAdvisor. It was a pleasure to have you with us in the capital city.
I am pleased to read that you felt comfortable and enjoyed your overall stay. Your compliments are the best motivation for the entire team. We all look forward to welcome you back soon and please do not hesitate to contact us, if you need any assistance prior to your next stay.

Kind regards
Bianca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

W hotelu byłem o godzinie 17.00. Zarezerwowany miałem pokój deluxe. Jako Platynowy uczestnik programu Le Club Accor Hotels przy meldowaniu nie otrzymałem upgardu do wyższego standardu pokoju. Pani w recepcji poinformowała, że nie ma wolnych pokoi. Gdy pokazałem jej w systemie rezerwacji Accor, że dostępne są wszystkie rodzaje pokoi, stwierdziła, że i tak nie nie może dać wyższego standardu. Zapytałem się dlaczego? Odpowiedź bo nie. Skandaliczne zachowanie w recepcji. Nie miła o mało życzliwa postawa. Recepcjonistka nie udzieliła żadnej informacji o tym, gdzie i o której jest śniadania, jak czynny jest basen. I powiedziała, że miałem możliwość darmowego prasowania odzieży. Również nie chciała dać maila do managera. W końcu stanowczo zażądałem mail i dostałem. Napisałem do managera i po godzinie zmieniono pokój na wyższy standard. Pokój był na 2 piętrze z widokiem na ściany. Myślę, że było to złośliwe działanie. Nie usłyszałem słowa przepraszam w tym dniu. Przy wymeldowaniu przyszedł manager przepraszać. Po co mi przeprosiny jak na szczęście przeniosłem się do dużo lepszego hotelu Intercontinental Berlin. Takie traktowanie klientów z wysokim statusem jest mało profesjonalne. Przecież były dostępne pokoje. Niemiłe wspomnienia z hotelu Pullman w Berlinie zostaną. A obsługa w recepcji nie słucha gości tylko traktuje ich jak zło konieczne. Nie chodzi o to żeby gość z najwyższym statusem musiał walczyć o swoje przywileje. Zawsze po pobycie w hotelach Accor dostawalem maila z ankietą po pobycie. Jednak nie tym razem. Myślę, że to było zamierzone, żeby nikt nie dowiedział się co myślę o traktowaniu gości przez pracowników hotelu Pullman w Berlinie. Obsługa bardzo słaba.
Śniadania bardzo dobre. Duży wybór dań. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, grzegorznec1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PullmanBerlin, Leiter Gästebetreuung, Pullman Berlin SchweizerhofOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Grzegorz N,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the
Pullman Berlin Schweizerhof also here on Tripadvisor.

We are sorry that your experience did not match your expectations.
The junior suites are only on the 2nd and 3rd floor in our main building.
Due to our modernization on the 3rd floor, we thought it would be too noisy
and better to give you the booked and quiet deluxe room on the 7th floor.
I am very sorry for this misunderstanding.
Of course I will evaluate this incident with our front office manager.

I would appreciate if you could reconsider your decision not to visit us again
and give us a second chance to show that we can do better.

Kindest regards
Bianca Fuckel
Personal Asst. to General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji