Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (118)
Filtruj recenzje
125 wyniki
Oceny podróżnych
26
49
32
13
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
26
49
32
13
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 125 recenzji
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Niezły hotel blisko lotniska. Personel bardzo miły i uczynny. Dobre śniadanie za rozsądną cenę 10 Eur/osobę. Wi-Fi w cenie. Dozorowany parking i bliskość lotniska. Transport do i z lotniska w cenie, na telefon :)))
Pociągi z tyłu hotelu ale taka lokalizacja.
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Zawsze korzystam z tego hotelu i nigdy się nie zawiodłem :)) =

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
1  Dziękujemy, 697jarekt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlbergoTeam, Marketing & Sales, Albergo HotelOdpowiedź udzielona 4 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję Bardzo! We appreciate your feedback and we look forward to welcome you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 września 2016

Miałem przyjemność spać w tym hotelu przez 3 noce, w związku z wyjazdem służbowym. Hotel zdaje się być wzorowany na stylu włoskim - całość całkiem przyjemna i przytulna. Bardzo dobre śniadanie i dowóz do lotniska gratis - mimo, że piechotą dojdziemy tam w 10 minut. Polecam rezerwować przez serwisy rezerwacyjne, nie bezpośrednio przez hotel - zaoszczędzimy w ten sposób kilka euro i dostaniemy darmowy parking. Internet jest ok - chociaż trochę denerwuje konieczność udania się do biura po nowe hasło co 24 godziny.

Wskazówka dotycząca pokoi: W niektórych pokojach jest dość duszno gdy świeci słońce.
Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Daniel W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlbergoTeam, Marketing & Sales, Albergo HotelOdpowiedź udzielona 20 października 2016

Bardzo dziekujemy za Panski pobyt u nas i za te mile slowa. Jezeli rezerwuje Pan bezposrednio u was pobyt nie jest drozszy, a komunikacja latwiejsza :) Pozdrawiamy i do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2014

W hotelu jest bardzo przytulnie. Czyste i urocze pokoje. Przefajny dach z leżakami. Mini spa z sauną, rowerkiem, bieżnią i miejscem na odpoczynek.

Większość obsługi bardzo pomocna i uprzejma. Potrafią rozwiązać niejeden problem!!!

Śniadania dobre z dużym wyborem. Jeśli chodzi o menu to najlepsze są pizze i desery, a zupy słabe. Restauracja jest bardzo ładna. Dostałam kakao wieczorem, choć już zamykali:)

Na lotnisko podwożą własnym samochodem nawet po check out!

Jedynym minusem jest hałas w pokoju, ponieważ w pobliżu są tory kolejowe. Można spać przy zamkniętych oknach, chyba że jest bardzo gorąco.

Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Flora2901
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2018

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlbergoTeam, Marketing & Sales, Albergo HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2018

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlbergoTeam, Marketing & Sales, Albergo HotelOdpowiedź udzielona 8 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji