Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 402)
Filtruj recenzje
3 402 wyniki
Oceny podróżnych
1 570
1 252
375
133
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 570
1 252
375
133
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 402 recenzji
Zrecenzowano: 9 lutego 2017

Bardzo dobry hotel w centrum Berlina. Przyjechaliśmy zobaczyć miasto ale i wypocząć. Hotel spełnił nasze oczekiwania. Pokoje przestronne, czyste. W łazienkach podgrzewana (nawet latem) podłoga! W hotelu jest niewielki basen - raczej do zamoczenia się niż popływania. Bardzo, bardzo dobre śniadania.
Położony jest w samym centrum miasta. Blisko do przystanku metra.
Polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto wybrać pokój z widokiem na wewnętrzny ogród
Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, gepardydwa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand BerlinOdpowiedź udzielona 6 marca 2017

Drodzy goście,
Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!
Pozdrawiamy, The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2016

Uwielbiam ten hotel. Jest to hotel w starym stylu, ze wspaniałą obsługą, pięknie odnowionymi pokojami, ładnym basenem. Lobby jest imponujące. Do tego jeszcze doskonała lokalizacja hotelu. Jedyny minus, przez lokalizację w samym centrum, może byc problem z miejscami parkingowymi. Lepiej wcześniej rezerwować. Na koniec dodam, że hotel oferuje znakomite śniadania.

Wskazówka dotycząca pokoi: wszystkie pokoje są ciche, nawet te od ulicy
Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Alexlang44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand BerlinOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2016

Drodzy goście, bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu i dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!Pozdrawiamy The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2016

Hotel przy jednaj z najdroższych ulic w Berlinie. Luksusowe sklepy ale i atrakcje turystyczne. Blisko do wyspy muzeów, Bramy Brandenburskiej. Hotel w większości odrestaurowany, choć nie wszystkie pokoje i apartamenty są najwyższej jakości jeśli chodzi o wykończenie. Jednak jak najbardziej 5 gwiazdek. Door men przed hotelem, doskonałe śniadania. Polecam. Ceny jak na tą lokalizację i standard przystało, wysokie. :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam apartamenty do ulicy Unter den Linden. Ładny widok z balkonu m. in. na Bramę Brandenburską.
Termin pobytu: luty 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MaciejSopot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand BerlinOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2016

Drodzy goście,Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie! Pozdrawiamy, The Westin Grand Berlin, Andrea W.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2012

Doskonała lokalizacja w centrum miasta, Bardzo wygodne pokoje, obsługa życzliwa, jedzenie bardzo dobre, Sam hotel - świetny design.

Wskazówka dotycząca pokoi: raczej w korytarzu bocznym , nie przy głównym hollu.
Termin pobytu: maj 2012
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, endrjuWS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand BerlinOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji