Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Agoda.com
106 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 16.04.21
Booking.com
106 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 18.04.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
FindHotel
124 USD
95 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 29 USD
Priceline106 USD
Hotels.com106 USD
StayForLong124 USD
Wyświetl wszystkie 17 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 111)
Filtruj recenzje
1 111 wyniki
Oceny podróżnych
619
373
65
31
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
619
373
65
31
23
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 111 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Bardzo dobry hotel, dobre położenie - no i parking dla auta pod ziemią. Dobre śniadania - choć troszkę tłok około 9.00. Ogólnie polecam. Pokój od strony Bahnhofstrasse - trochę hałas od ulicy - ale trochę.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Dariusz Ć
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Swietne sniadanie, lokalizacja, parking, recepcja, pokoje, czystosc, wszystko super! Naprawde 4 gwiazdki!
Jest czajnik w pokoju, kosmetyki, szlafrok, kapcie. Pokoj standardowy rozmiar- łóżko queen + sofa. bylismy tylko na 1 noc wiec ok. Polecam

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 644annaf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 grudnia 2017

Znakomita lokalizacja w sąsiedztwie głównego dworca kolejowego.Stare miasto, zabytkowe ulice i place na odległość spaceru. Hotel duży, miły, czysty, z salami konferencyjnymi, barem i pokaźną restauracją. Ładne, spore pokoje, czysta i wygodna łazienka, naprawdę komfortowe materace i miła w dotyku pościel. Czyste korytarze z czystą wykładziną dywanową. Bardzo smaczne śniadanie z omletem na życzenie. Rozmaitość herbat, niestety - mało warzyw - to fakt. Miła i pomocna recepcja. Bliskość dworca kolejowego to wielki magnes Chętnie tu wrócę.

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 czerwca 2017

Jest to nasz najczęściej odwiedzany hotel sieci ACCOR - to świadczy o tym, że jest świetny i zawsze chętnie do niego wracamy, nawet jeżeli musimy nadłożyć trochę drogi. Warto wybrać nocleg ze śniadaniem ( jest bardzo duży wybór produktów )

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
1  Dziękujemy, andrzej735
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anja B, Front office agent, Hotel Novotel Nuernberg Centre VilleOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2017

Drodzy andrzej735,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Anja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 listopada 2016

Hotel w pełni spełnił nasze wymagania. Bardzo wygodne łóżka, przepyszne urozmaicone śniadanie, parking w hotelu. Blisko starego miasta. Obsługa bardzo miła. Na kolejny pobyt w Norymberdze na pewno wybiorę Novotel.

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, KingWPL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji