Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Hotels.com
Travelocity
Hotel Website
70 USD
56 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 14 USD
Booking.com
Expedia.com67 USD
Hurb70 USD
Wyświetl wszystkie 18 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (642)
Filtruj recenzje
642 wyniki
Oceny podróżnych
145
258
162
45
32
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
145
258
162
45
32
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 642 recenzji
Zrecenzowano: 3 października 2017

Moim zdaniem, jest to dobry hotel na jedną noc, jak się jest przejazdem, albo jako baza wypadowa na zwiedzie miasta, bo cenowo jest stosunkowo tani w porównaniu z innymi hotelami w Norymberdze. Pokoje zadbane, czysto. Śniadanie w formie bufetu dodatkowo płatne 10 euro od osoby.
Minusem dla mnie jest płatny 10Euro parking podziemny... Bo tak sumując te dodatkowe opłaty to się hotel staje już nie taki tani...

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Maja i Krzyszto... Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azimut Hotel N, Manager, AZIMUT Hotel NurembergOdpowiedź udzielona 13 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Thank you very much for your kind feedback. We are glad to see that you enjoyed our very central location and our comfortable and spacious rooms. Let us also thank you for your constructive comment with regards to our parking facilities wich we will follow up carefully. Looking forward to welcoming you again.
Kind regards,
Your team of AZIMUT Hotel Nuremberg

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 września 2017

Taki miejski hotel z głośnym otoczeniem...
Jest tani , to fakt ,ale nic specjalnego w nim nie znajdziemy...
Właściciele chyba nie maja pieniędzy na odnowienie i tak będzie dogorywał chyba...
Hotele przy głównej ulicy to nie jest wypoczynek za pieniądze..
Chyba ze ktoś lubi gwar...

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, boney4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azimut Hotel N, Manager, AZIMUT Hotel NurembergOdpowiedź udzielona 29 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Thank you very much for sharing your impression of your stay with us. We are glad to see that our offer was convenient for you, we do however very much regret that our interiour did not meet your expectations.
It would be our pleasure to welcome you again and fully convince you of the quality of our services on this occasion.
Kind regards,
Your team of AZIMUT Hotel Nuremberg

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 16 lutego 2020

Termin pobytu: luty 2020
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azimut Hotel N, Manager, AZIMUT Hotel NurembergOdpowiedź udzielona 4 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 stycznia 2020

Termin pobytu: styczeń 2020
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azimut Hotel N, Manager, AZIMUT Hotel NurembergOdpowiedź udzielona 4 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 stycznia 2020

Termin pobytu: styczeń 2020
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Azimut Hotel N, Manager, AZIMUT Hotel NurembergOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji