Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 039)
Filtruj recenzje
1 039 wyniki
Oceny podróżnych
365
449
161
44
20
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
365
449
161
44
20
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 039 recenzji
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2019

Doskonała lokalizacja w pobliżu centrum Norymbergi.
Możliwość zwiedzania.
Bardzo blisko centrum i muzeum kolei oraz rynku.
Czysto, dobre śniadania, bar z wyborem piw i drinków.
Polecam zdecydowanie.
Idealny hotel na krótki pobyt.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jsbach70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2017

Kameralny i bardzo przyjazny hotel. W spokoju mozna odpoczywac w pokoju jak i w Lobby.
Piekne pokoje , klimatyzowane. Wspaniale lozko z posciela najwyzszej jakosci.
Inne hotele 4 gwiazdkowe moga sie schowac. Polecam serdecznie.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, boney4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NUEPD, Geschäftsführer, Park Inn by Radisson NurembergOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for your understanding that I come back to you in English as I cannot speak Polish.

My team and I are thrilled to see you very motivating review. Thank you very much for letting us know that you had a good time during your stay with us. We do hope that you liked to visit Nuremberg also.

Your comment that you recommend our hotel to others motivates us to continue with our journey, letting our hotel stay a happy place to be in Nuremberg. This is why we hope that you will be our guest again, when you come back to Nuremberg someday.

Thank you once again for letting us know that you had a good time and that you liked to stay with us.

Yours,

Markus Thomka
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 marca 2016

Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Park Inn by Radisson Hotels
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInnNuernberg, General Manager, Park Inn by Radisson NurembergOdpowiedź udzielona 16 marca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 19 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2020
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NUEPD, Manager, Park Inn by Radisson NurembergOdpowiedź udzielona 20 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lutego 2020

Termin pobytu: luty 2020
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonHotelGroup, Customer Care, Park Inn by Radisson NurembergOdpowiedź udzielona 17 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji