Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 272)
Filtruj recenzje
3 273 wyniki
Oceny podróżnych
1 135
1 595
384
107
52
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 135
1 595
384
107
52
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 273 recenzji
Zrecenzowano: 3 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Są hotele które w swojej klasie zasługują na wyróżnienie i jest nim właśnie ten Novotel.
Jedzenie - pyszne,
Obsługa - fantastyczna, zwłaszcza w restauracji
Łóżko - spałem jak dziecko,
Łazienka - czysta i zadbana
Polecam i na pewno wrócę.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, bodzik-k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rafael F, General Manager, Novotel Munich CityOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for the fantastic review. We highly appreciate and value positive feedback such as yours and consider it a highlight in our daily routine as hosts. We are very happy that you felt so comfortable with us and that you really enjoyed our amenities.

My team and I are looking forward to welcoming you back as a guest hopefully soon.

Best regards,

Rafael D. Fröhlich
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 stycznia 2018

Hotel na dość wysokim poziomie. Standard typowo 4*, zresztą należy do sieci, więc wszędzie będzie podobnie. Wygodne łóżka, można się dobrze wyspać. Bardzo dobre śniadania, a obsługa bardzo miła. Hotel położony w centrum, więc stanowi dobrą bazę wypadową do zwiedzania miasta.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Remigiusz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H3280SF, Manager, Novotel Munich CityOdpowiedź udzielona 14 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for the positive review. We very much appreciate the high ratings as well as the great feedback on our breakfast. We are committed to providing our guests with the best possible start to their day - a nutritious breakfast that offers fresh ingredients, a variety of choices, and quality products. Great that you appreciate it. We really hope to be able to welcome you again as our guest.

Best regards,

Rafael D. Fröhlich
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 grudnia 2017

Znakomicie położony w sąsiedztwie stacji kolejowej. Odległość spaceru do starego miasta. Czysty, całkiem duży pokój, czysta i wygodna łazienka, naprawdę wygodne materace i pościel. Czyste korytarze. Bardzo dobre śniadanie z omletem na życzenie. Mało warzyw - to fakt. Niezły wybór herbat. Miła i pomocna recepcja. Chętnie bym tu wrócił.

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H3280SF, Manager, Novotel Munich CityOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

We are very pleased that you rated us highly and are delighted that you really enjoyed your stay with us and the room & the breakfast in particular. It is of great importance to us that you were satisfied with our services. The positive remarks on the staff made us very happy and after I gladly passed on both results to my team, I would like to say a sincere “thank you” on their behalf. We hope to welcome you as our guest soon again.

Best regards,

Rafael D. Fröhlich
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2017

Polecam ten hotel. Zawsze kiedy jestem w Monachium zatrzymuję się w tym hotelu, o ile są miejsca. Hotel w dobrej lokalizacji blisko centrum i museum Techniki. Obok znajdują się fajne restauracje i stacja metra s-bahn. w hotelu jest basen, sauna i sala fitness dla aktywnych. Obok hotelu przebiega rzeka wokół której jest świetne miejsce do uprawiania jogging ;-))

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, 78gizmo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2016

Położenie hotelu blisko Rosenheimer Platz pozwala na dogodną komunikację metrem oraz pociągiem w każdym kierunku miasta. Na pochwałę zasługuje obsługa podczas śniadań.
Samo śniadanie w porządku - jednak brakowało mi większego wybory warzyw.
Niestety kawa serwowana do stolika była bardzo niesmaczna więc polecam samemu przygotować w dostępnym ekspresie.
Hotel posiada niewielki basen i bardzo dobrze nagrzaną saunę - zarówno suchą jak i mokrą. Pokoje bardzo podstawowe ale co najważniejsze czyste.
Cena jednak jest zbyt wygórowana na oferowane udogodnienia.

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H3280SF, Manager, Novotel Munich CityOdpowiedź udzielona 2 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for your positive review, the nice feedback, and also for your critique and suggestions on improvement. We take your input very seriously and I have already discussed it with the managers and colleagues in charge. I sincerely hope that your next visit will leave you completely satisfied. We would love to welcome you back.

Best regards,

Thomas Wacker
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji