Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (880)
Filtruj recenzje
880 wyniki
Oceny podróżnych
451
349
60
14
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
451
349
60
14
6
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 880 recenzji
Zrecenzowano: 15 listopada 2017

Nocowałem w tym hotelu prze 5 dni. Hotel jest nowoczesny i czysty. Cieszy się dużą popularnością, więc jest tu zawsze dużo ludzi.
Śniadania są bardzo dobrze przygotowane. Menu jest urozmaicone. Posiłki i produkty na bieżąco uzupełniane. Jakość i smak jedzenia oceniam na bardzo dobry.
Ciut za mało miejsca np. żeby siąść w 4 osoby. Jest dużo osób.
Przy holu działa bar z restauracją - tutaj posiłki też są smaczne, ale raczej w formie mniej oficjalnej.
Na ostatnim piętrze znajduje się sala mikro fitness oraz nieduża sauna. Poza godzinami szczytu można skorzystać w spokoju. Przyjemnie jeżeli nie ma zbyt dużo ludzi.
Pokoje wystarczająco duże. Woda, serwis kawowy i sprzątanie na dobrym poziomie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na pierwszym piętrze od strony tyłu hotelu jest ok.
Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Art_GArt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcel K, Manager, Holiday Inn Munich - WestparkOdpowiedź udzielona 17 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Art_GArt,

thank you very much for your Kind Review.
It is a pleasure to hear that you have been happy with your stay in our Holiday Inn Munich Westpark.
We looking forward to welcome you again.

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu, idealny dla zmotoryzowanych, umożliwiający dość szybkie dotarcie do centrum Monachium i do Mittlerer Ring. Na podziemnym parkingu zawsze uda się zaparkować. Pokoje czyste, schludne, zadbane. Restauracja serwująca smaczne jedzenie. Śniadania: szwedzki stół, duży wybór ciepłych posiłków, wędlin, napojów. Wszystko świeże i smaczne. Obsługa hotelu sympatyczna i profesjonalna.

Minusy:

- dość ograniczone menu a la carte (ale wszystkie posiłki świeże i smaczne)
- wifi działa powoli i często się blokuje
- programy telewizyjne: dość ograniczony wybór kanałów w języku innym niż niemiecki

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Wojciech N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angelo_Designhotel, Manager, Holiday Inn Munich - WestparkOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Wojciech,

thank you very much for your review and the recommendation for our hotel. We are glad you had an overall satisfing time in Munich and hope to welcome you again very soon.

Best regards,

Marcel Koburger and your angelo team | General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Dobry hotel, wjazd z boxem narciarskim na aucie terenowym do garażu podziemnego bez problemów, sympatyczni barmani w barze przy lobby, urozmaicone śniadanie, trochę ocieplić pokoje i będzie bez zastrzeżeń, szybki check inn

Termin pobytu: luty 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angelo_Designhotel, Manager, Holiday Inn Munich - WestparkOdpowiedź udzielona 2 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marek

Thank you for your feedback. We are glad that you enjoyed your stay in our hotel and we hope to see you again very soon.

Sincerely,

Marcel Koburger und Ihr angelo Team | General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Dobrze położony hotel, czysto i nowocześnie. Doskonały bufet śniadaniowy, bardzo uprzejma i pomocna obsługa. Duży parking podziemny. Bezpłatne WiFi w całym hotelu, dobra restauracja i bar na miejscu są dodatkowymi plusami. Byłem tu drugi raz w odstępie roku i napewno będziemy tu wracać

Termin pobytu: sierpień 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Piotr B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angelo_Designhotel, Manager, Holiday Inn Munich - WestparkOdpowiedź udzielona 13 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear Piotr,

thank you very much for your great feedback. We are glad that you are already a repeating visitor in our house and that you enjoyed your stay this time as well. We hope to welcome you again very soon.

Best regards,

Marcel Koburger and your angelo team | General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2015 z urządzeń przenośnych

Dobrze położony, w zasadzie same pozytywy. Parking podziemny wyjątkowo przestronny z dużymi miejscami parkingowymi. Wszystko było by super, gdyby nie malutki minusik za pusty mini bar w pokoju... Jest co prawda możliwość zrobienia kawy i herbaty ale na dworze +30' a niestety zabrakło w lodówce zimnych napoi... Zresztą niczego w niej nie ma - jest wyłączona. Szkoda ⭐️⭐️⭐️⭐️ (cztery gwiazdki) zobowiązują

Termin pobytu: sierpień 2015
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Piotr B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angelo_Designhotel, General Manager, Holiday Inn Munich - WestparkOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2015

Drodzy goście,

Dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Chcielibyśmy, żeby Wasz pobyt był jak najlepszy, ale to właśnie dzięki takim wiadomościom dowiadujemy się, co i jak musimy jeszcze poprawić. Staramy się, żeby nasi goście zawsze byli w pełni usatysfakcjonowani, jednak w tym wypadku widocznie nie wszystko poszło jak należy. Obiecujemy, że jeśli zaufacie nam ponownie, to dołożymy wszelkich starań, abyście nie byli zawiedzeni.

Pozdrawiamy,
Marcel Koburger | General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji