Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre jedzenie, ale może być bardzo powolne, jeśli jest tłoczno”

Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart Airport
Zarezerwuj stolik
Bookatable
Nr 14 wśród 1 571 Restauracje (Stuttgart)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 22 USD - 44 USD
Kuchnie: Niemiecka, Szwajcarska, Międzynarodowa
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Lunch, Obiad, Po godzinach, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 25 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: moevenpickhotel1, Manager, Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart AirportOdpowiedź udzielona 27 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (283)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 283 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 12 lutego 2019

Termin wizyty: listopad 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: moevenpickhotel1, Manager, Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart AirportOdpowiedź udzielona 13 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 maja 2018

Termin wizyty: maj 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: moevenpickhotel1, Manager, Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart AirportOdpowiedź udzielona 30 maja 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: moevenpickhotel1, Manager, Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart AirportOdpowiedź udzielona 7 marca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 grudnia 2017

Termin wizyty: listopad 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: moevenpickhotel1, Manager, Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart AirportOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart Airport — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Stuttgart, Badenia-Wirtembergia
Stuttgart, Badenia-Wirtembergia
 
Stuttgart, Badenia-Wirtembergia
Stuttgart, Badenia-Wirtembergia
 
Stuttgart, Badenia-Wirtembergia
Stuttgart, Badenia-Wirtembergia
 

Byłeś(-aś) w Restaurant Trollinger im Movenpick Hotel Stuttgart Airport? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem