Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Urokliwe miejsce

Warto zobaczyć choćby ze względu na setki zacumowanych jachtów. Wiele knajpek dookoła, ceny dość... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 14 lipca 2019
polscotia
,
Jarocin
z urządzeń przenośnych
Port w środku miasta

Port warto odwiedzić zarówno w dzień, gdy rano rybacy urządzają targ, jak i wieczorem, gdy nabrzeża... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 listopada 2018
Excursion458821
Przeczytaj wszystkie recenzje (8 746)
  
Recenzje (8 746)
Filtruj recenzje
8 746 wyniki
Oceny podróżnych
4 222
3 365
883
191
85
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 222
3 365
883
191
85
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 8 746 recenzji
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Warto zobaczyć choćby ze względu na setki zacumowanych jachtów. Wiele knajpek dookoła, ceny dość wysokie. Sklepiki z pamiątkami, widokówki, magnesy, itp. Stacja metra przy samym porcie to duży plus. Z portu złap autobus i podejdź na plażę. Wszystko w zasięgu ręki. Piękne widoki na bazylikę notre damme.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, polscotia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce bardzo ciekawe zwłaszcza dla tych którzy lubią obserwować stateczki lub może. Przepiękna linia brzegowa ciągnąca się wzdłuż portu. Warto zatrzymać się na trochę i popatrzeć na statki

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, smagnieszkam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 listopada 2018

Port warto odwiedzić zarówno w dzień, gdy rano rybacy urządzają targ, jak i wieczorem, gdy nabrzeża są nastrojowo oświetlone.Z portu wypływają też statki wycieczkowe do cudownych zatoczek, oraz na wyspy/np If/

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2017
Dziękujemy, Excursion458821
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Możliwość wykupienia rejsu na kilka okolicznych wysp. Sam port piękny. Warto wybrać się do parku na wzgórzu skąd roztacza się piękny widok na cały port.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, 709paulinak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 czerwca 2018

Dużo statków, handlarze rybami, owocami morza, handlarze pamiątkami, żebracy, muzycy, malarze i turyści tworzą unikalny klimat miasta portowego. Piękne budowle widoczne z portu, restauracje i bary, esencja Marsyli

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Anula0905
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji