Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja urodzinowa”
Le Rossini — recenzja

Le Rossini
Nr 197 wśród 1 988 Restauracje (Nicea)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 15 USD - 30 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne miejsce, bardzo dobre jedzenie ładnie podane, bardzo miła obsługa i otoczenie.restauracja dobra na każdą okazję.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 869michalz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sylvain P, Responsable relations publiques, Le RossiniOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

869michalz

What a lovely review, thanks again for your time and hope to welcome you again in the future soon.

Le rossini

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (384)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 384 recenzji

Zrecenzowano 28 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczna pizza ze świeżymi dodatkami bardzo dobrej jakości. Są też dania dla dzieci. Nasza kelnerka nie mówiła po angielsku. Można płacić kartą. Ceny pizzy 13-16 euro, dania dla dzieci 10.

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Marcin P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 13 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 832sylvainm, Agence/Consultant, Le RossiniOdpowiedź udzielona 19 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 listopada 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: nathaliebella, Responsable relations clients, Le RossiniOdpowiedź udzielona 25 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Le Rossini — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Nicea, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Nicea, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 
Nicea, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Nicea, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 

Byłeś(-aś) w Le Rossini? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem