Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Mentona
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (945)
Filtruj recenzje
945 wyniki
Oceny podróżnych
394
406
108
29
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
394
406
108
29
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 945 recenzji
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019

Czysty, zadbany hotel. Ładna, funkcjonalna łazienka, wygodne łóżka z pościelą dobrej jakości.Miły personel, smaczne śniadania. Parking prywatny w pobliżu hotelu. Do starego miasta można się dostać autobusem miejskim nr 18 (4 przystanki). Linią 100 można dojechać do Monaco, Warto wybrać pokój z widokiem na morze. Największym problemem jest słaba jakość wifi. Decydując się na pobyt w hotelu trzeba zaakceptować niewielkie pokoje.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, Dorota S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas-Laurenti, Propriétaire, Best Western Plus Hotel Prince De GallesOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for choosing our hotel and for leaving such a good review about your recent stay with us.

We are really glad to hear that you liked our place very much. Be sure that we will be sharing this positive feedback with the whole team.


We hope to have the pleasure of welcoming you back again very soon.

Kind Regards

The Management Team
Hotel Prince de Galles Menton

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2016 z urządzeń przenośnych

Miasto piękne hotel czysty można się zawsze czegoś doczepić jak ktoś jest snobem Polecamy
Śniadania skromne ale wystarczy
Blisko centrum
Blisko monaco połączenie super autobus 100
Do lotniska również 100

Termin pobytu: kwiecień 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, dantete82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 14 maja 2019

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas-Laurenti, Propriétaire, Best Western Plus Hotel Prince De GallesOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas-Laurenti, Directeur général, Best Western Plus Hotel Prince De GallesOdpowiedź udzielona 11 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas-Laurenti, Directeur général, Best Western Plus Hotel Prince De GallesOdpowiedź udzielona 11 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji