Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastyczne jedzenie !!”
Suki Sushi — recenzja

Suki Sushi
Nr 8 wśród 279 Restauracje (Frejus)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 15 USD - 30 USD
Kuchnie: Sushi, Japońska
Opcje wyżywienia: Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Dostawa, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 8 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laurence F, Gérant, Suki SushiOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (260)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 261 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 12 marca 2018

Termin wizyty: marzec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2018

Termin wizyty: styczeń 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laurence F, Gérant, Suki SushiOdpowiedź udzielona 1 marca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 lipca 2016

Termin wizyty: czerwiec 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: laurence f, Gérant, Suki SushiOdpowiedź udzielona 6 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Suki Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Saint Raphaël, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Frejus, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 
Frejus, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Frejus, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 
Frejus, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Frejus, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 

Byłeś(-aś) w Suki Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem