Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Prezent utodzinowy

Zaskakujące przeżycie. Zapach wyszedł bardzo ciekawy i niepowtarzalny ;) Zwiedzanie w języku... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 grudnia 2016
50olgad
,
Praga, Republika Czeska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (419)
  
Recenzje (419)
Filtruj recenzje
419 wyniki
Oceny podróżnych
217
128
40
23
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
217
128
40
23
11
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 419 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 8 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Molinard, Directeur général, La Maison MolinardOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 listopada 2016

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Molinard, Directeur général, La Maison MolinardOdpowiedź udzielona 25 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Molinard, Directeur général, La Maison MolinardOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 września 2015

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji