Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najgorsza obsługa w historii. Absolutnie uniknęłbym w przyszłości.”
Le Cercle des Marins — recenzja

Le Cercle des Marins
Nr 368 wśród 950 Restauracje (Cannes)
Zakres cen: 17 USD - 50 USD
Informacje o restauracji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (62)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 62 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 19 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 marca 2018

Termin wizyty: marzec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2017

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 24 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Le Cercle des Marins — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Cannes, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Cannes, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 
Cannes, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Cannes, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 
Cannes, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
Cannes, Riwiera Francuska, Lazurowe Wybrzeże
 

Byłeś(-aś) w Le Cercle des Marins? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem