Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetny, ukryty bar, pyszne koktajle”

Baranaan - Cocktail bar & Restaurant
Nr 1 921 wśród 21 057 Restauracje (Paryż)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 34 USD
Okolica: 10th Arr. - Entrepôt
Informacje o restauracji
Okolica: 10th Arr. - Entrepôt
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 9 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Baranaan, Responsable Communication Digitale, Baranaan - Cocktail bar & RestaurantOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (217)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 217 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 sierpnia 2018

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2018

Termin wizyty: luty 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Baranaan - Cocktail bar & Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Paryż, Ile-de France
Paryż, Ile-de France
 
Paryż, Ile-de France
Paryż, Ile-de France
 
Paryż, Ile-de France
Paryż, Ile-de France
 

Byłeś(-aś) w Baranaan - Cocktail bar & Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem