Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo sympatyczne gwarne miejsce w centrum.”
Brasserie Des Tanneurs — recenzja

Brasserie Des Tanneurs
Nr 82 wśród 297 Restauracje (Colmar)
Zakres cen: 11 USD - 35 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 13 września 2019 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy tam nieco przypadkowo spacerując w sobotni letni wieczór po mieście. Siedzieliśmy na zewnątrz - stoliki gęsto ustawione na bardzo ładnym dużym placu miasta. Miejsce gwarne, zatłoczone, na stolik czekaliśmy kilka minut, ale zdecydowanie było warto. Sprawna obsługa, ładnie podane smaczne jedzenie - polecamy baeckeoffe. Raczej unikamy miejsc zdominowanych przez turystów, ale to zdecydowanie polecamy.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Marcin K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Brass-des-Tanneurs, Responsable relations clients, Brasserie Des TanneursOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Hello,

Thank you for your review, we are so glad if you enjoyed your meal in our restaurant!

All our staff thank you as well and we're looking forward to welcome you again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 160)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 160 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 27 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Brass-des-Tanneurs, Responsable relations clients, Brasserie Des TanneursOdpowiedź udzielona 3 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 stycznia 2020

Termin wizyty: grudzień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Brass-des-Tanneurs, Responsable relations clients, Brasserie Des TanneursOdpowiedź udzielona 6 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: grudzień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Brass-des-Tanneurs, Responsable relations clients, Brasserie Des TanneursOdpowiedź udzielona 23 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Brass-des-Tanneurs, Responsable relations clients, Brasserie Des TanneursOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Brasserie Des Tanneurs — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Brasserie Des Tanneurs? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem