Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspaniałe jedzenie”
Pret A Manger — recenzja

Pret A Manger
Nr 10 wśród 56 Szybkie posiłki (Solihull)
Kuchnie: Zdrowa, Fast Food
Informacje o restauracji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 12 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (79)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 80 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 11 kwietnia 2017

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 kwietnia 2017

Termin wizyty: marzec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 marca 2017

Termin wizyty: marzec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 września 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: wrzesień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pret A Manger — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Solihull, West Midlands
 
Birmingham, West Midlands
 
Marston Green, Solihull
Balsall Common, Solihull
 

Byłeś(-aś) w Pret A Manger? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem