Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (9 413)
Filtruj recenzje
9 413 wyniki
Oceny podróżnych
2 017
3 189
2 332
1 125
750
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 017
3 189
2 332
1 125
750
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 9 413 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2017 z urządzeń przenośnych

Pokoje bardzo stare , w pokoju brak suszarki , filiżanki od kawy brudne od poprzednich gości (szminka) . Włosy w wannie . W barze kelner nie wiedział jakiego kieliszka użyć do Martini !!! Ogólnie cena za pokój zbyt wysoka do jakości usług :( . Jedyny plus to lokalizacja- pare minut na terminal . Ale to tylko jeden plus ..

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, EwaLeft
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kara M, General Manager, Hotel Hilton London Gatwick AirportOdpowiedź udzielona 14 września 2017

Dziękuję za wybranie tego hotelu na zakwaterowanie i za poświęcenie czasu, aby podzielić się swoimi doświadczeniami z ostatniego pobytu w naszym hotelu. Przykro mi, że w niektórych obszarach nie osiągnęliśmy oczekiwań. Skorzystamy z Twoich uwag i opinii, aby w miarę możliwości poszerzyć nasze usługi o przyszłość. : Cena jest kierowana przez Hilton jako firma, a nie lokalnie na poziomie hotelu. Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2012

Dobry hotel na lotnisku - jeli ktoś oczekuje na lot, lub chce się przespać pzed porannym lotem i nie tracić czasu na dojazd na lotnisko. Hotel dostępny bezpośrednio z terminala - wystarczy kilka kroków do hali odlotów lub kolejki pomiędzy terminalami. W hotelu mały sklepik spoywczy oferujący podstawowe artykuły oraz 2 restauracje i bar. Pokoje standardowe jak w hotelu tej klasy - łazienka z wanną, telefon, telewizor. Brak wifi w pokojach!

Termin pobytu: wrzesień 2012
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Piokopl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 2 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kara M, General Manager, Hotel Hilton London Gatwick AirportOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2018

Termin pobytu: grudzień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kara M, General Manager, Hotel Hilton London Gatwick AirportOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kara M, General Manager, Hotel Hilton London Gatwick AirportOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji