Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 414)
Filtruj recenzje
1 414 wyniki
Oceny podróżnych
1 046
250
61
26
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 046
250
61
26
31
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 105 z 1 110 wśród 1 414 recenzji
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Allingham has a four-poster bed and a slipper tub in the room, plus a separate (huge) bathroom, with views of the back garden and windows on two sides.
  • Data pobytu: kwiecień 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 marca 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: The "family style" room (we were in Crosby (302)) was exactly as pictured on the web site.
  • Data pobytu: marzec 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: There isn't a pool. I got carried away with my 5 star rating!
  • Data pobytu: marzec 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 marca 2013
Tłumaczenie Google

Data pobytu: marzec 2013, podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 marca 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopad 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MCTralee, Owner, Ballyseede CastleOdpowiedź udzielona 16 marca 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji