Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A marvelous castle made into a great hotel”
Ballyseede Castle — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Ballyseede Castle
Miejsce nr 4 wśród 14 hoteli w Tralee
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 8 kwietnia 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Double rooms are very nice and usually the Tower rooms.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: kwietniu 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Seeker_Finder
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 165)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

864 z 868 wśród 1 165 recenzji

Zrecenzowano 4 kwietnia 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Allingham has a four-poster bed and a slipper tub in the room, plus a separate (huge) bathroom, with...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: kwietniu 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, london_import
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 marca 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: The "family style" room (we were in Crosby (302)) was exactly as pictured on the web site.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: marcu 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Curtstev
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 marca 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: There isn't a pool. I got carried away with my 5 star rating!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: marcu 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, faithrunfarm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 marca 2013
Tłumaczenie Google

Data pobytu: marcu 2013, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, MrG1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Tralee)
w odległości 1 km
Ballygarry House Hotel & Spa
Ballygarry House Hotel & Spa
Nr 1 z 14 w lokalizacji Tralee
Liczba recenzji: 1 502
w odległości 3,8 km
The Rose Hotel
The Rose Hotel
Nr 7 z 14 w lokalizacji Tralee
Liczba recenzji: 714
w odległości 4,3 km
The Ashe Hotel
The Ashe Hotel
Nr 2 z 14 w lokalizacji Tralee
Liczba recenzji: 736
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 11,5 km
Manor West Hotel
Manor West Hotel
Nr 3 z 14 w lokalizacji Tralee
Liczba recenzji: 799
w odległości 4,2 km
The Grand Hotel Tralee
The Grand Hotel Tralee
Nr 8 z 14 w lokalizacji Tralee
Liczba recenzji: 898
w odległości 3,8 km
Meadowlands Hotel
Meadowlands Hotel
Nr 6 z 14 w lokalizacji Tralee
Liczba recenzji: 566
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Ballyseede Castle? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Ballyseede Castle — dodatkowe informacje

Adres: Ballyseede, Tralee, Irlandia
Lokalizacja: Irlandia > Province of Munster > Hrabstwo Kerry > Tralee
Udogodnienia:
Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty
Styl hotelu:
Nr3 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Tralee
Zakres cen: 413 zł–1 126 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Ballyseede Castle 4*
Liczba pokoi: 23
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Ballyseede Castle. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Ballyseede Castle Hotel Tralee

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem