Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:45 - 17:15
Wyróżnione recenzje
Ciekawa wizyta

Ponad godzinna wycieczka przez średniowieczne fortyfikacje, zamkową kaplicę oraz królewskie salony... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 kwietnia 2017
Julia_Raczkowska
,
Szczecin, Polska
warto zobaczyc

szybka wizyta, ale można tam kupić ciekawe pamiątki, znalezienie sklepu jest trochę utrudnione bo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 marca 2017
zbigniew w
,
Legnica, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (4 715)
  
Recenzje (4 715)
Filtruj recenzje
4 715 wyniki
Oceny podróżnych
1 583
1 771
1 086
210
65
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 583
1 771
1 086
210
65
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 715 recenzji
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2017

Ponad godzinna wycieczka przez średniowieczne fortyfikacje, zamkową kaplicę oraz królewskie salony. Bogactwo wnętrz i architektury robi wrażenie. Po wizycie w samym zamku polecam przysiąść na chwilkę w ogrodach zamkowych. Warto!

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
Dziękujemy, Julia_Raczkowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2017

szybka wizyta, ale można tam kupić ciekawe pamiątki, znalezienie sklepu jest trochę utrudnione bo jest przy wejściu/wyjściu . zagladnijcie i oglądajcie niespiesznie

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2016
Dziękujemy, zbigniew w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2017

Nie jest to Wawel ale warto zobaczyć ,ładne wnętrza ,ciekawy ogród i architektura . Na miejscu można zjeść niezły choć tzw. brytyjski posiłek

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2016
Dziękujemy, caterzibi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 listopada 2015

Szczerze? Trochę się zawiodłem na tej atrakcji - szału nie ma - ani to duży obiekt, ani wizualnie nie jest atrakcyjny - choć w centrum nawet trudno do niego trafić... Byłem, widziałem, ale specjalnie nie polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2015
Dziękujemy, 619rafa_b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 grudnia 2014

Nie polecam zwiedzania wnętrz. Zamek służy teraz głównie jako miejsce uroczystości państwowych i taki też ma charakter: zimny, oficjalny, bez wyrazu. Wewnątrz znajduje się niewiele z oryginalnego wystroju. Lepiej poświęcić czas na znajdującą się obok bardzo ciekawą ekspozycję w Chester Beatty Library.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2014
1  Dziękujemy, agnieszkahela1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji